Sean Banan: Jag vill ha barn snart

Schlagerstjärnan om svårigheten att träffa en flickvän: Tjejerna petar sig i näsan och pruttar

1 av 4
han är på topp – men tas inte på allvarSean Banan har svårt att övertyga tjejerna om att han kan vara seriös. ”Jag vill mer än gärna träffa någon, men det är inte så lätt, säger schlagerstjärnan som helst vill bli pappa så snabbt som möjligt.
NÖJE

Alla vet vem han är – men inte får Sean Banan några flickvänner för det.

Nu berättar han om sin längtan efter familj.

– Jag vill ha barn snart, säger Sean Banan.

Han är i final i Melodifestivalen och hans album spelas runt en miljon gånger per vecka på Spotify.

Kort sagt, det går bra nu, för Sean Banan, eller Sina Samadi, som han egentligen heter.

Men en sak fattas.

En flickvän.

– Jag vill mer än gärna träffa någon, men det är inte så lätt, säger han.

Kändisskapet har enligt honom bara gjort det svårare att hitta den rätta. Många tror att Sean Banan är lika skämtsam privat som på scenen.

Vill bilda familj

– Det är svårare nu. Inte bara på grund av mitt yrke utan på grund av den jag är. När tjejerna kommer fram till mig börjar de dra i min keps och dra i mig, och tänker ”Tjenare Sean Banan!” och börjar peta sig i näsan och prutta. Men jag har också stunder då jag inte vill prutta och peta i näsan utan bara ta det lugnt och vara glad och inte skoja med alla och dra i alla, säger han.

Han drömmer också om att bilda familj ganska snart.

– Jag vill inte vänta många år tills jag skaffar barn. Jag vill ha barn och jag vet att jag skulle bli en grym farsa, säger han.

Rasade i vikt

Efter Melodifestivalen förra året då han åkte ut i Andra chansen gjorde Sean Banan närmare 90 spelningar runt om i Sverige – när ledigheten kom gick han in i väggen.

– Jag gick in i väggen så fort jag kom hem och hade gjort sista spelningen. Jag blev sjuk i fyra veckor och gick ner 8–9 kilo på den här spinkiga kroppen. Jag vägde 59 kilo, men nu har jag gått upp igen och väger 67, säger han.

Hur kom du tillbaka?

– Jag satt hemma och bara slängde i mig råa vitlöksklyftor. Det var bara vila, vila, vila och xboxa, Xbox är min enda fristad, xbox och skytteklubben.

Skytteklubben?

– Jag har hållit på och skjutit under några år. Det är väldig roligt med precisionsskytte, hela konsten av att träffa mitt i prick på en tavla, och sen beroende på kaliber så blir det svårare, säger han.

I juni flyttade han från Kista till en lägenhet på exklusiva Östermalm i Stockholm.

Där fick han det slutgiltiga beviset på att han blivit Sean Banan med hela svenska folket.

Kompis med tanterna

– I början när jag flyttade in sa tanterna bara ”ursäkta, bor du här? Vem är du då? Vem ska du besöka?” Det var helt stelt. I dag är det bara pling plong ”Hej Sean! kan inte du skriva tre autografer till våra barnbarn?”

FAKTA

Det här är Sean Banan

Namn: Sina Samadi, mer känd som Sean Banan. Ålder: 27. Yrke: Artist. Bor: Lägenhet på Östermalm i Stockholm. Familj: Singel, pappa och två syskon. Aktuell: Är med i finalen av Melodifestivalen med bidraget ”Copacabanana”.