Lars-Åke Wilhelmsson till angrepp mor Nour: ”Hon ska anpassa sig”

1 av 2
Nour El Refai.
NÖJE

Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson triggade i gång sig själv under Nöjesbladets Schlagerresa.

Nu anklagar han Nour El Refai för att vara en ”katastrof” som programledare.

Orsak: Kängor och dålig hållning.

Under första deltävlingen i Malmö var Nour El Refai klädd i en vit spetsklänning och ett par vinröda kängor. Anders Jansson hade ett par matchande skor, men det verkar inte störa Lars-Åke Wilhelmsson. Däremot stack Nour El Refais skor i ögonen på "Babsan”.

– När man står i vit spetsklänning och ett par bruna kängor och leder Melodifestivalen, då är det katastrof. Det är gala, då får man kosta på sig lite, säger han.

”Stryker henne medhårs”

Lars-Åke Wilhelmsson, 56, går vidare till angrepp mot Nours ”hållning” och ”vitsar”.

– Jag hade kunnat skriva ett bättre manus, säger han, och anklagar SVT för att stryka komikern och skådespelaren medhårs.

Borde ändra personlighet

På frågan om Wilhelmsson tycker Nour El Refai borde ändra sin personlighet svarar Lars-Åke Wilhelmsson:

– Det ska man. Hon får kosta på sig det. Vi är så fega i Sverige. Det är bara skit och bullshit. Hade inte jag anpassat mig hade jag stått kvar på tryckeriet i Gävle. Man måste fnaska och hora för att det ska hända någonting i den här branschen.

Nour El Refai och SVT avböjer att kommentera Lars-Åke Wilhelmssons påhopp med kommentaren att ”det står honom fritt att tycka vad han vill”.

”Det är evolutionen”

Nour El Refai, 26, har tidigare hyllats för sin kommentar till de positiva reaktioner hennes orakade armhålor genererade på bland annat Twitter.

– Jaha, vad kul. Men det växer ju ut där. Det är varken fel eller rätt. Det var inte jag som kom på det, det är evolutionen, sa Nour El Refai då.

Lars-Åke Wilhelmsson ansluter sig inte till hyllningskören.

– Det där förstod jag inte heller, nu låter det som jag hatar den där lilla flicksnärtan. Jag tycker att hon har gjort mycket annat bra. Vissa kanske vill se en orakad armhåla men jag tror att 85, 90 procent tycker att det är fräschare utan hår, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM