Nu ska favoriten charma fansen

Måns Zelmerlöw gör pr-turné - tippas vinna Eurovision song contest

1 av 5 | Foto: MIA CARLSSON
”EN ABSOLUT DRÖM” Måns Zelmerlöw har en hektisk preiod framför sig. Samtidigt som han spelar in nya skivan ska han ut på pr-turné inför Eurovision song contest. ”Självklart vill jag bekanta mig så mycket jag hinner med de europeiska ESC-fansen”, säger han.
NÖJE

Måns Zelmerlöw ska inta Europa.

Inför finalen i Wien ger han sig nu ut på pr-turné för att charma fans och tv-tittare.

– Eurovision är en absolut dröm för mig och då vill jag leva den fullt ut med allt som följer med, säger Måns.

Han är spelbolagens ­favorit till segern. Nu ska Måns Zelmerlöw också charma fans och tv-tittare runt om i Europa inför finalen i Eurovision song contest i maj.

Samtidigt som han jobbar för fullt i studion med sitt nya album inför Europa­finalen har Måns också ­bokat in ett flertal besök i europeiska länder.

Party med Wurst

– Vi har fått frågor från i stort sett hela Europa där det arrangeras Eurovision­spelningar. Vi har valt ut några av de största festerna för att så många fans som möjligt ska få möjlighet att se honom. Och det kan ­också vara bra för honom att bekanta sig med de ­europeiska fansen före ­tävlingen, säger ­Camilla Bjering von Zweigbergk på Zelmerlöws skivbolag.

Första stoppet blir i Amsterdam och Eurovision in Concert den 18 april, det största fan-eventet inför en slutsåld arena.

Helgen därpå åker han till London Eurovision ­Party tillsammans med bland andra Conchita Wurst och Nicki French.

Bolagen hänger på

– Att få representera Sverige i Eurovision song contest, musikens Super bowl, är en absolut dröm för mig. Och då vill jag leva den fullt ut med allt som följer med. Självklart vill jag bekanta mig så mycket jag hinner med de europeiska ESC-fansen, hälsar Måns Zelmerlöw.

Dessutom har flera tv-bolag i Europa hört av sig för att boka in Måns Zelmerlöw. Enligt vad Nöjesbladet erfar kommer han bland annat att framträda i den finska finalen av ”The voice”.

– Det har kommit en del förfrågningar om stora underhållningsprogram i europeiska länder som ligger både före och under själva Eurovisionperioden. Vi har inga bekräftade ännu men några som ligger nära. Det hänger på att han ska hinna med bara, säger Camilla Bjering.