Nya bud: Zayn Malik-låt inget soloprojekt

Publicerad:
Uppdaterad:

MUSIK

... men visst är det han som sjunger

1 av 7
Zayn Malik, som nyligen lämnade One Direction.

Zayn Maliks demo som läckte i veckan startade rykten om en solokarriär.

Men nu dödas ryktet av flera källor.

Balladen som delar fansen lär vara en kasserad 1D-låt.

Fansens känslor var blandade tidigare i veckan, då en påstådd solodemo från avhoppade One Direction-medlemmen Zayn Malik, 22, dök upp på musiksajten Soundcloud.

Den känslosamma gitarballaden ”I won't mind” hade lagts ut av den brittiska producenten Naughty Boy, 30, och tolkades som ett utkast till en kommande solokarriär.

Sållades bort av 1D

Men nu är det nya bud, från en källa som nöjessajten Contactmusic har pratat med. Källan säger att det varken är en ny låt eller något som skapats för solo-Malik, utan att ”I won't mind” skrevs för One Directions senaste skiva ”Four” (2014), men valdes bort.

Det bekräftar även en Naughty Boy-representant för MailOnline.

Faktum kvarstår dock: Zayn Malik träffade producenten i studion redan dagen efter sitt farväl till One Direction, skriver Contactmusic.

Kvar på museet

One Direction-avhoppet gör avtryck på olika platser i världen just nu. Vaxdockemuseet Madame Tussauds i London meddelade under gårdagen att de har beställt 150 lådor näsdukar och anlitat en 18-åring som näsduksansvarig. Det sägs att det inte är ett aprilskämt. Zayn Maliks vaxdocka står kvar med gruppen.

Publicerad: