Kings of Leon-sångaren i bråk med bandet

MUSIK

Slog sönder sin gitarr

Caleb Followill, frontmannen i Kings of Leon, blev fullständigt ursinnig på sina bandmedlemmar under en spelning i Skottland i helgen.

Det gick så långt att han slog sönder sin favoritgitarr på scenen, skriver The Sun.

Foto: Pernilla Wahlman
Caleb Followill med hel gitarr på Hultsfred.

Under fredagens spelning på festivalen T in the Park hade bandet problem med dåligt ljud, vilket ledde till att Caleb Followill blev rasande på sina bandmedlemmar. Han slog till och med sönder sin gitarr vid spelningens slut och kastade sedan ut den i publiken.

Dock ska han ha ångrat sig efteråt eftersom det var hans favoritgitarr som han spelar nästan alla av bandets låtar med, skriver The Sun.

– Han var rasande över ljudet och tog ut sin ilska på scenen utan att tänka på konsekvenserna. Hans gitarr är nu förstörd. Publiken förstod att de hade problem med ljudet men Kings vill att varje spelning ska vara perfekt, säger en källa till tidningen.

Ökända bråkstakar

Det skrikiga bråket ska ha fortsatt bakom scenen och bandets turnémanager var tvungen att ingripa för att förhindra att bråket blev fysiskt, skriver The Sun.

Kings of Leon som består av bröderna Caleb, Nathan och Jared samt kusinen Matthew är enligt contactmusic.com ökända för sina bråk.