Veronica Maggio

Veronica Maggios skinnjacka går runt bland fansen

Av: 

Linnéa Borgert

MUSIK

”Jackan blev en egen person till slut”

Veronica Maggios skinnpaj åker ut på Sverigeturné.

Jackan, som syns på hennes senaste singelomslag, kommer att skickas runt bland sju fans.

– Att se vad jackan kommer att ta sig för, nu när vi skickar iväg den till olika människor och låter dem dokumentera det, ska bli sjukt kul. Vad som helst kan hända, säger Veronica Maggio.

På sitt senaste singelomslag har Veronica Maggio, 35, på sig en skinnjacka med texten ”Den första är alltid gratis”, vilket också låten och det kommande albumet heter.

Som en del i lanseringskampanjen låter Maggio jackan åka ut på en resa bland hennes fans i Sverige.

– Den där jackan gjorde jag tidigt i albumprocessen för att ha på mig på omslagsbilderna och den blev till slut nästan en egen person. En lite illvillig och rastlös person, säger hon och skrattar.

– Som om den skulle kunna få sin bärare att göra lite stökiga och dumma saker, lite som jag gör i videon. Att se vad jackan kommer att ta sig för, nu när vi skickar iväg den till olika människor och låter dom dokumentera det, ska bli sjukt kul! Vad som helst kan hända.

”Det är jättecoolt”

Just nu finns jackan i Kalmar hos 15-åriga Jonna Nylander. Hon har lyssnat på Veronica Maggio sedan hon var tio år.

– Jag blev verkligen glad, när jag fick den kändes det inte riktigt som att det var just hennes jacka, men det är det ju. Det är jättecoolt, säger hon.

Från och med i dag kommer Jonna Nylander att publicera bilder med sig själv och jackan på Instagram. Efter en vecka kommer jackan att skickas vidare till ett nytt fan, som kommer att göra samma sak.

– Det är jättecoolt att hon gör det här. Det känns som att man kommer mycket närmare Veronica med den här kampanjen, och att man liksom får kärlek tillbaka, säger Jonna.

– Det kanske låter konstigt, men jag känner mig lite tuffare när jag har den på mig

”Blåste glitter i tre dagar”

I dag släppte Veronica Maggio videon till ”Den första är alltid gratis”. Och skinnjackan är självklart på.

– Tror aldrig jag varit med om en så rolig videoinspelning. Färgade håret ”Eternal –sunshine”-blått på ett hotellrum, slogs med en ond jacka och blåste glitter i dagarna tre, säger Veronica Maggio.

Albumet släpps den 6 maj och kampanjen heter ”Den svarta jackan".

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

”Inte värt att hålla på om man inte mår bra”

ÄMNEN I ARTIKELN

Veronica Maggio