Nöjesbladets vinnare fick träffa Johnny Depp: ”Ett minne jag bär med mig resten av livet”

Foto: Sofia Blomgren / Rockfoto Bildbyrå AB
Alice Cooper, Christoffer Nykvist, Johnny Depp, Elias Sundbom och Joe Perry.
MUSIK

Det blev ett pirrigt och oförglömligt idolmöte för vinnaren i Nöjesbladets Hollywood Vampires-tävling.

– Jag har inte kunnat sova på hela natten, säger Christoffer Nykvist

Nöjesbladets vinnare Christoffer Nykvist tillsammans med idolen Johnny Depp.

Christoffer Nykvist vann Nöjesbladets supertävling och fick både konsertbiljetter och chansen att komma backstage för ett idolmöte med Johnny Depp, Alice Cooper och Joe Perry i Hollywood Vampires i samband med spelningen på Gröna Lund i Stockholm. Mötet blev kort men minnesvärt.

– Vi hann inte prata så mycket. Allt gick så fort. Men vi fick ta bilder och så fick vi autografer som jag ska rama in. Jag passade också på att ta en en selfie med Johnny Depp. Hur tungt är inte det, säger han.

”Depp har alltid varit en idol”

Nytagna bilder på Johnny Depp har den senaste tiden dragit igång spekulationer i media och bland fans hur det egentligen står till med stjärnans hälsa och om han möjligen är sjuk.

– Jag såg honom på nära håll och jag tycker han såg ut precis som i filmerna, bara lite grymmare och coolare, säger Christoffer och fortsätter:

– Depp har alltid varit en idol och stor ikon för mig. Både på bio och nu även som artist och Alice Cooper är en 80-tals rockare och jag älskar 80-tals rock så det här var stort för mig. En dröm som gick i uppfyllelse. Jag är så tacksam att ni på Aftonbladet gav mig den här chansen. Det här är ett minne jag kommer bära med mig resten av livet, sa en lycklig vinnare.

Johnny Depps utseende oroar fansen 00:32
Droger, bitattacker och sexism - här är festivalskandalerna vi minns 02:53
ARTIKELN HANDLAR OM