Håkan Hellström på stor sommarturné

avErik Åberg

Här är alla spelplatser och datum

1 av 6

I somras fick fansen två jättekonserter på Ullevi av Håkan Hellström.

Nu får de ännu mer då artisten ska ge sig ut på sommarturné.

– Det ska bli otroligt roligt att ta sig ut i landet och spela för alla er som är sugna, säger Hellström i ett pressmeddelande.

Konserterna på Ullevi sålde slut direkt. Likaså den kommande vinterturnén. Men nu kan de biljettlösa fansen trösta sig med sommarturnén ”Rullande åska”.

Håkan Hellström gör under sommaren 2017 åtta spelaningar runt hela landet. Med start i Stockholm tar han sig vidare via Gävle, Umeå, Örebro, Karlstad, Öland och Malmö för att sedan avsluta på Ullevi i Göteborg.

”Ska bli otroligt roligt”

– Det ska bli otroligt roligt att ta sig ut i landet och spela för alla er som är sugna. Och hoppas att ni vill komma. Vi avslutar ”Du Gamla Du Fria”-kapitlet på Ullevi där vi inledde resan. Dessförinnan besöker vi så många andra städer vi mäktar med. I solsken eller i rullande åska, säger Håkan Hellström i ett pressmeddelande.

Tidigare i november kom nyheten att Hellström bryter med bokningsbolaget Live Nation för att istället samarbeta med den tyska festivaljätten FKP Scorpio.

– Självklart är det tråkigt att inte jobba med Håkan längre efter 16 år av ett mycket fint samarbete och en fantastisk resa, sa Kristofer Åkesson, presschef på Live Nation till Nöjesbladet då.

Men i pressmeddelandet framgår det nu att FKP Scorpio endast är en partner i nästa års sommarturné och alltså inte bokningsbolag.

Biljetterna till ”Rullande åska” släpps fredagen den 25 november klockan 10:00 via artistens officiella hemsida hakanhellstrom.se.

ARTIKELN HANDLAR OM