Musik

Supergruppen splittras

MUSIK

Destiny's Child: Tiden är mogen

SATSAR PÅ SOLOKARRIÄRER Under sin spelning i Barcelona avslöjade bandet plötsligt att den här turnén blir Destiny s Childs sista.
SATSAR PÅ SOLOKARRIÄRER Under sin spelning i Barcelona avslöjade bandet plötsligt att den här turnén blir Destiny s Childs sista.

Destiny's Child splittras.

Detta står klart sedan Kelly Rowland inför 16 000 fans proklamerade att deras pågående turné är gruppens sista.

Ryktena om att r&b– stjärnorna Beyoncé Knowles, Kelly Rowland och Michelle Williams ska gå skilda vägar har cirkulerat i flera år. Men nu, mitt under pågående turné, kom beskedet. Uttalandet gjordes under trions konsert i Barcelona i helgen.

– Vi har insett att tiden är mogen för oss att fullfölja våra personliga mål och soloansträngningar, har medlemmarna sedan sagt i ett uttalande, enligt BBC News.

Fullföljer turnén

Destiny's Child ska fullfölja sin turné och i Vancouver den 10 september går gruppen upp på scen tillsammans för sista gången.

– Efter en massa diskussioner och själsligt sökande har vi förstått att vår pågående turné gett oss möjligheten att lämna Destiny's Child med flaggan i topp.

Bråken kring Destiny's Child har varit många. Totalt fyra medlemmar har lämnat gruppen genom åren.

Men i en intervju med Aftonbladet nyligen förnekar tjejerna att det skulle finnas någon schism mellan dem.

"Vi är vänner"

– Vi är vänner. Vi trivs ihop. Vi sjunger fint tillsammans. Jag hoppas vi kan vara ett exempel på att andra grupper och bevisa att tjejer kan komma överens, och inte vara bitchiga hela tiden, sa Kelly Rowland då.

Men nu säger de alltså snart tack och hej.

– Vi vill tacka alla våra fans för deras otroliga kärlek och stöd och hoppas att vi ses igen när vi fortsätter att fullfölja våra öden.

Enligt BBC News har dock splittringen inledningsvis förnekats av Destiny's Childs skivbolag.

Pontus Hammarlund

ANNONS EXTERN LÄNK

Vitare tänder i höst? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Dentway

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Musik