Här lämnar Katy Perry hotellet för Stockholmspromenad

Uppdaterad 2015-03-23 | Publicerad 2015-03-20

Här semestrar superstjärnan inför konserten

Katy Perry semestrar i Stockholm.

Världsstjärnan spelar i Globen på söndag, men passar på att tillbringa en ledig vecka i huvudstaden.

I går sågs stjärnan shoppa på stan – och gå på museum.

Katy Perry älskar Stockholm. Inför sista stoppet på Europaturnén på söndag, då hon spelar i Globen, har världsstjärnan synts på flera ställen i staden. Bland annat har hon shoppat i en exklusiv butik på Östermalm, tagit en selfie-film på Moderna muséet och strosat på stan.

I går kväll sågs hon utanför Grand Hotell, där hon bott under tidigare besök i Stockholm. Stjärnan gick snabbt in på hotellet, var borta i ungefär tio minuter och kom sedan ut igen i sällskap med en kvinnlig vän.

– Hon gick in på hotellet väldigt snabbt. Jag trodde att hon kanske skulle äta, men hon kom ut igen och åkte iväg i en väntande bil, säger  Calle Anderson som fick syn på stjärnan.

Stockholm är favoritstad

I början av mars fick Nöjesbladet en exklusiv intervju med  Katy Perry i Barcelona. Då berättade hon om sitt stora kulturintresse.

– När jag har en dag ledigt så försöker jag vara ute och röra på mig och vara kulturell. Jag älskar att bara insupa en stads kulturliv. Jag menar, om du går på ett museum när jag är i stan så kan du räkna med att få syn på mig.

Stjärnan hävdar att Stockholm är en av hennes favoritstäder och att hon alltid passar på att spendera extra tid i den svenska huvudstaden om hon kan. Nu har hon varit på plats sedan i måndags, vilket ger henne nästan en veckas tid i Sverige innan konserten på söndag.

Köp biljetter till Katy Perry här!

Vinn en exklusiv träff med stjärnan – tävla här

ANNONS