Musik

Fansen hotar bandet

MUSIK

HOLLYWOOD

När System of a Down intar scenen på Hultsfred i dag gör trion det med ett vaksamt öga på publiken.

Killarna förföljs av galna fans.

- En främmande tjej gick in i mitt hus och satte sig i min soffa, säger gruppens frontfigur Serj Tankian till Aftonbladet.

Serj Tankian intar scenen på Hultsfred idag.
Serj Tankian intar scenen på Hultsfred idag.

Det är med blandande känslor han berättar om framgångens baksida då Aftonbladet möter honom i Kalifornien inför Sverigebesöket.

- Det är smickrande och självklart uppskattar jag fansen. Men de som står och väntar utanför vårt hotell eller på flygplatsen" Det är lätt att kärleken övergår i hat.

Hur menar du?

- När vi spelade på Forum i Los Angeles blev en tjej galen för att Shavo (Odadjian, basist) inte kom ut och pratade med henne. Hon började skrika hans namn och skar sig samtidigt i handlederna med cd-fodral. Det var obehagligt.

"Folk står utanför huset"

Du då?

- Jag har förföljts, folk har stått utanför mitt hus. Jag vet att många killar drömmer om att tjejer ska knacka på deras dörr. Men det är inte så trevligt när det händer. En helt främmande tjej.

Vad gjorde du?

- I situationen med killen skrev jag autograf på gitarren. Tjejen släppte jag in, vilket antagligen inte är det smartaste man kan göra. Jag försöker få dem att förstå att det inte är rätt att klampa in hos folk, säger Serj Tankian.

Magnus Sundholm

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och skönhet – handla allt för sommaren hos MEDS.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Musik