Dregen blöjrasar på semestern

Pappa på charter

Trots separationen semestrar Dregen och Pernilla Andersson ihop.

Men solresan störs av ett blöjproblem på hotellet.

– Tror ni inte jag kan ta hand om mitt barn? skriver en ilsken Dregen.

Musikern Andreas Dregen, 42, har bytt den kyliga svenska sensommaren mot en all inclusive-solresa.

Under ett uppehåll i Backyard Babies-turnén har han styrt kosan mot Mallorca, ihop med sonen Sixten och musikern Pernilla Andersson – trots att paret har separerat.

”Som bronsåldern”

Dregen och dåvarande hustrun Pernilla Andersson, 40, fick Sixten i februari 2013, så sonen är fortfarande så liten att han behöver blöjbytas.

Men det är lättare sagt än gjort för pappan, på det stora hotellkomplexet i Mallorca. Skötbord finns nämligen bara på damtoaletterna.

Nu rasar Dregen över orättvisan, på sin Facebooksida. Intill foton av toadörrarna skriver han:

”Tror ni inte att jag kan ta hand om mitt barn, eller vad? Wtf! Skärp er Sunwing! Det här är tillbaka till bronsåldern…”.

Företaget håller med

Musikern får medhåll av många Facebook-vänner, som har liknande erfarenheter både från andra semesterorter och från Sverige.

Även en Robert på reseföretaget i fråga håller med om att det är för omodernt att inte en pappa ska få byta blöja på sitt eget barn:

”Jag håller med om att detta känns bronsåldern, och detta är ändrat sedan tidigare på de flesta Sunwing, och snart på de Sunwing där det ännu inte finns skötbord på både damernas och herrarnas”.

Publisert: