Aguilera går till attack mot Britney

Publicerad:
Uppdaterad:

Hon var aldrig den oskuld hon låtsades vara

1 av 2

De som säger en sak men gör en annan kallas hycklare. Christina Aguilera anser att Britney Spears är en av dem.

- Britney var aldrig den oskuld hon låtsades vara.

När Christina Aguilera klädde av sig och så att säga tryckte upp sin sexualitet i nyllet på en hel värld och sa: Käka det här! fick hon ta emot en hel del kritik. I dag, när hennes album "Stripped" säljer busslast efter busslast världen över, i dag när hon redan plockat fyra hitsinglar från det och har en femte på väg - "The Voice within" - leder hon vägen.

"Britney fejkar"

Britney Spears har lämnat sitt oskuldsfulla jag, som enligt Aguilera var en bluff, och följer efter, men halvhjärtat.

- Britney och många andra med henne - Beyoncé! - de använder sig av sexualiteten, spelar på den, fejkar orgasmer, men i intervjuer backar de och säger: Öh, det där jag sa i låten och videon, det skulle jag aldrig göra i verkligheten. Hur kan man göra så och kalla sig artist? Jag fattar det inte.

"Jag är rå och äkta"

Christina Aguilera lever däremot som hon lär.

- Jag vill visa en sexualitet som är hämningslös. En kvinnlig sexualitet män aldrig kan komma i närheten av. Jag ber inte om ursäkt. Jag är rå och äkta och det är löjligt att ens antyda nåt annat, säger hon.

Men Britney Spears förnekar numera att hennes hårdlanserade seximage skulle vara ett nytt påfund.

- Jag har alltid varit så här. Sex är en del av livet. Jag vill kunna uttrycka mig sexuellt. Jag tycker inte att det är något hemskt. Det handlar i grund och botten om att ha kontakt med sig själv och att tycka om sig själv, säger hon.

Sjunger om onani

På den kommande plattan "Me against the music" sjunger hon bland annat ingående om onani i låten "Touch of my hand". Och den kommande videon med Madonna väntas bli sexosande så det räcker och blir över.

Hennes kropp har redan exponerats hårt i musikvideor.

- Men jag tycker inte att jag överdriver det, säger Britney Spears.

Tore S Börjesson, Dan Panas

Publicerad: