Nu lämnar U2 Sverige: ”Regn ställer in lek”

Publicerad:
Uppdaterad:

MUSIK

Hälsar hejdå till fansen på Instagram

1 av 8 | Foto: P-O SÄNNÅS

Tack och adjö!

Efter fyra spelningar lämnar U2 Stockholm och Sverige för den här gången.

”Regn ställer in lek...fick aldrig chansen att säga hej utanför hotellet. Adjö”, skriver Bono på bandets Instagram.

Nu är det slut på det roliga. Under onsdagsförmiddagen lämnade U2 Grand Hotell i Stockholm, där de bott under sin vecka i Sverige.

Regnet hindrade bandmedlemmarna från att ge sig ut för att prata med fansen utanför, men frontmannen Bono passade på att ta farväl av den svenska publiken på U2:s officiella Instagramkonto.

”Fick aldrig chansen att säga hej”

”Regn ställer in lek...fick aldrig chansen att säga hej utanför hotellet. Adjö”, skriver han under en bild på våt asfalt.

Majoriteten av bandet lämnade Grand Hotel bakvägen och visade sig inte på framsidan. Basisten Adam Clayton tog dock huvudentrén, likt tidigare kvällar.

– Adam Clayton lämnade hotellet först. Han var den enda som egentligen visade sig. De andra tog bakvägen, säger P-O Sännås, Nöjesbladets fotograf.

Separata bilar

Bandmedlemmarna åkte sedan i separata bilar ut till Arlanda där U2:s egna flygplan väntade ute på startbanan.

– Det kom en liten karavan med bilar där Adam Clayton var först, sedan kom Larry Mullen Jr och The Edge. De åkte ända ut till startbanan, säger P-O Sännås.

Klockan 14.30 lyfte flygplanet från Arlanda.

U2 landade i Sverige förra tisdagen. Förutom fyra konserter i Globen har delar av succébandet under sin vistelse besökt Vasamuseet och ätit på lyxkrogen Wedholms fisk på Nybroplan i Stockholm.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN