Sagas kärlekshälsning till grannpojken – hyllas av Hellström

1 av 4
MUSIK

Saga Persson, 6 år, i Vänersborg gav grannpojken en av årets bästa kärlekhälsningar. Genom att sjunga Håkan Hellströms låt ”Valborg” har hon fått hela Sverige att smälta, till och med Håkan Hellström själv.

Saga Persson älskar Håkan Hellström och sjunger mer än gärna hans låtar. Speciellt tillsammans med pappa Per-Anders som ackompanjerar henne på gitarr. Något annat hon gör mer än gärna är att leka med grannpojken, vilket Göteborgs-Posten var först med att berätta.

– Ibland är de jättekära i varandra, ibland ska de gifta sig och ibland är de osams. Som barn är, säger Sagas mamma Annika Olsson.

Förra veckan när de blev oense kom Saga på den briljanta idén att skicka en kärlekshälsning till pojken.

– Saga frågade om jag inte kunde filma henne när hon sjöng en bit ur Håkan Hellströms låt "Valborg", och skicka den till hans mamma.

”Du kanske aldrig når det du vill nå, men du når mig.
Du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig”, var strofen hon valde att skicka iväg.

Uppmärksammades av Håkan själv

Och visst kunde hon det. Annika spelade in Saga och tyckte att det blev så gulligt att hon publicerade det på sin Facebook, Instagram och Youtube.

– Saga håller på med Youtube hela tiden. När jag sa att hon kunde söka på sig själv nu blev hon jätteglad och frågade om hon var en ”youtuber”.

Det som hände dagen efter publiceringen hade de inte väntat sig. Rätt som det var dök Sagas video upp på Håkan Hellströms egen Instagram med en liten hälsning.

– Det var ju helt galet. Det sa bara boom. Jag trodde inte det var sant. Men Saga är jätteglad. Hon undrar om någon på Talang kommer hitta henne nu, säger Annika och skrattar.

ARTIKELN HANDLAR OM