Slayer

Slayer förlänger sin avskedsturné – på väg till Sverige

Av: 

TT

MUSIK

I början på året meddelade det amerikanska thrash metal-bandet Slayer att de lägger av.

Det ikoniska bandet tackar som bäst för sig genom en internationell avskedsturné – som nu förlängs till slutet av 2019, skriver NME.

"Vi visste från början att den här turnén skulle fortsätta under 2019," säger gitarristen Kerry King i ett pressmeddelande och tillägger:

"Vi har hört om fans som kört fem till sex timmar, eller flugit från andra städer och länder för att se oss, så vi vill försäkra våra fans om att vi turnerar hela 2019 och kommer att besöka så många ställen som möjligt världen över för att göra det enklare för alla att komma och se oss en sista gång."

Hittills har bara en konsert av den förlängda turnén offentliggjorts, nämligen som dragplåster till festivalen Hellfest Open Air i Frankrike den 23 juli.

Det är sedan tidigare känt att svenska fans får chans att säga adjö den 5 december. Då kommer turnén till Hovet i Stockholm, meddelar Live Nation. Den 3 december spelar de i Köpenhamn och den 6 december i Oslo.

Det nästan 40-åriga bandet består i dag av gitarristerna Kerry King och Gary Holt, trummisen Paul Bostaph och basisten och sångaren Tom Araya.

ANNONS

3 för 2 på allt smink från Bare Minerals! Passa på att köpa dina favoriter.

Extern länk från Lyko

Gå till kampanjen

Publisert:

LÄS VIDARE

Slayer tar farväl – efter nära 40 år av succéer, skandaler och sorger

ÄMNEN I ARTIKELN

Slayer

Hårdrock