50 Cent arresterad för att ha sagt fult ord

Publicerad:
Uppdaterad:

MUSIK

Svor för mycket under konsert

1 av 3 | Foto: AP
50 Cent.

Svordomar kan få dig att hamna i fängelse.

Fråga 50 Cent.
Han valde att inte censurera text på en spelning i Karibien och blev arresterad för hädelse.

Rapparen 50 Cent uppträdde nyligen för en publik på 40 000 personer under en musikfestival på den karibiska ön St. Kitts. Det var sagt att rapparen skulle dra bort micken från ansiktet för att rensa bort svordomar ur låtarna. Men det gjorde han inte, skriver TMZ.

Eftersom det är förbjudet att svära offentligt på St. Kitts och 50 Cent valde att inte ta bort F-ordet ur låten P.I.M.P arresterades han för hädelse. Efter att ha betalat borgen och betalat böter kunde de återvänta hem till USA igen, skriver Page Six.

Ska skärpa sig i framtiden

Rapparens representanter förklarar det hela med att DJ:n på spelningen bara hade den ocensurerade versionen i sitt material. Men meddelar att 50 Cent inför framtida resor till ön kommer att lämna sina F-ord hemma i USA, skriver Rolling Stone.

50 Cent själv har kommenterat händelsen med humor på sin Instagram. Där har han lagt upp en bild på sig själv i orange klädsel i vad som ser ut att vara ett fängelse.
”Vad sitter du inne för? Mord? Allt jag sa var Mother******. LMAO (Laughing my ass of)”, skriver han under bilden som fått över 1 600 kommentarer. Många av hans följare gör skratt-emojis och tycker att bilden är rolig.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN