Danny Saucedo

Danny Saucedo om hyllade spelningen i ett tomt Globen

Se hela livekonserten – artisten om kärleksbomben: ”Helt otroligt”

Av: 

Natalie Demirian

MUSIK

Danny Saucedo gjorde succé i ett tomt Globen.

Aftonbladet livesände hela den hyllade konserten – se den i videospelaren nedan.

– Det var något helt nytt för mig, säger artisten efter spelningen.

När Danny Saucedos, 34, konsert i Globen på lördagskvällen sköts upp på grund av coronaviruset valde han att framträda i Globen ändå, inför tomma läktare.

Konserten, där han sjöng och hans EMD-kollega Mattias Andréasson spelade piano livesändes på hans sociala medier och på aftonbladet.se och gjorde stor succé.

– Jag tycker att det här var så, så roligt. Det var något helt nytt för mig också, just den här känslan att man inte har någon att agera med hela tiden. Det finns inte ett naturligt avslut på låtarna eftersom att man är van vid applåder och sedan en ny låt. Nu blev det bara ”jahapp”. Det var som att sända radio live själv! Men det var så kul!

Danny Saucedo i Globen.
Danny Saucedo i Globen.

Hyllade vårdhjältarna

Under spelningens mellansnack passade han bland på att hylla hjältarna i sjukvården. Aftonbladet chattade live med läsarna under spelningen, och det var många som ville hylla Danny Saucedo för konserten och initiativet.

– Helt otroligt, så himla fint. Jag har inte hunnit scrolla och läsa allt, men av det lilla jag hann se var det bara så himla fint att få samla alla i en sådan här tid och få göra något kärleksfullt. Bara att få sprida glädje och good vibes!

Danny hade hjälp av EMD-kollegan Mattias Andréasson i Globen.

Firar med flickvännen

Planen sedan tidigare var att Danny Saucedo och hans familj och vänner skulle ut och fira hans Globenspelning med en fullspäckad helkväll på stan. Men i och med coronasituationen blir det ändrade planer.

– Det blir istället att jag och min flickvän åker till en restaurang med min brorsa och hans fru och käkar lite middag. Min svägerska fyller år, så vi ska ta några glas och sedan ska vi hem antar jag så att vi inte utsätter oss för alltför mycket risk.

Den spelningen i Globen han egentligen tänkt bjuda på är uppskjuten till i sommar.

– Det är alldeles för många personer inblandade för att få till den showen. För den riktiga konserten har vi ett nytt datum, den 4 juni. Om det nu blir av, har han tidigare sagt.

Se hela Dannys konsert i videospelaren ovan!

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Tillbaka till början till slutet för Beatles

ÄMNEN I ARTIKELN

Danny Saucedo

Globen, Avicii arena