MTV Video Music Awards

Miley Cyrus rökte joint på MTV-galan

Av: 

Christoffer Nilsson

MUSIK

Avicii vann ett storpris på MTV-galan.

Störst uppmärksamhet fick Miley Cyrus – som kladdade på sin dansare och rökte en joint.

Tim ”Avicii” Bergling, 24, prisades på MTV Europe music awards i går. Avicii var inte på plats under galan men gav ett kort tacktal genom ett förinspelat videoinslag.

– Tack alla som har röstat. Det är en stor ära. Tack för allt stöd, säger han.

I september svarade popstjärnan Miley Cyrus, 20, för ett kontroversiellt framträdande på MTV video music awards och fick utstå kritik för sin vågade scenklädsel och provocerande dans. När hon inledde galan i går var det många som undrade om hon skulle ”överträffa” sitt tidigare uppträdande.

Även om artisten bar en mindre utmanande klädsel väckte hon kontrovers i öppningsakten när hon juckade mot sin dansare, en kortväxt kvinna i latexdräkt. Hon smiskade även dansaren och klämde henne på brösten.

Senare under kvällen tog Cyrus emot pris för bästa musikvideo. Under sitt tacktal passade hon även på att röka. Enligt AP var det en joint, det vill säga en marijuanacigarett.

Svenskorna Caroline Hjelt, 26, och Aino Jawo, 27, som utgör Icona Pop, var nominerade i två kategorier: bästa nya akt och MTV:s nya pris bästa push. Men kvällen slutade utan vinster för stjärnskotten. Men även om det inte blev några priser fick de ändå ställa sig i strålkastarljuset när de framförde sin stora hitlåt ”I love it”.

ANNONS

Se ditt kreditscore, din budget och mycket mer. Gör en kreditkoll på dig själv - helt gratis. Se din kreditkoll direkt

Extern länk från MinKreditkoll

Kolla här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

MTV Video Music Awards