Musik

Ny turné för The Rolling Stones?

Av: 

Robert Triches

Redo att rulla ut på vägarna igen.
Redo att rulla ut på vägarna igen.

MUSIK

LONDON. The Rolling Stones planerar att rulla ut på vägarna igen.

– Det blir ett bra sätt för dig att komma på fötter igen, ska Keith Richards ha sagt till kompisen Ronnie Wood.

Wood har det inte så lätt nuförtiden. Nyskild från Jo, hans fru sedan 23 år, och han ska redan ha satt sprätt på de nära trettio miljoner kronor som var hans andel efter Bigger Bang-turnén 2007. Som en konsekvens av det ekonomiska eller äktenskapliga moraset har han sparkat sin manager Jamie, som råkar vara hans styvson.

Tur för 61-åringen att han hittat kärleken hos Ekaterina Ivanova, 20, som han spenderar tid med i Los Angeles.

”Bra erbjudande”

Enligt Daily Express har bandet fått erbjudande om en turné i USA, som garanterat skulle generera en del pengar till de totalt 258 år gamla bandmedlemmarna.

– Det finns ett erbjudande om en turné, och det är ett bra erbjudande, säger en källa, närstående bandet. De är förstås över 60 allihop, men killarna kan fortfarande spela skjortan av de flesta andra band som finns i dag.

Ingen Wood-turné

Enligt källan lever medlemmarna hälsosamma liv.

– Mick äter bara hälsomat och Keith äter bara organiskt. De är i bra form för sin ålder. Och de lever för att framträda.

Det var tidigare tal om att Ronnie Wood skulle gett sig ut på turné med sitt gamla band Small Faces, men det ser inte ut att bli av. En turné med Stones skulle därför vara logistiskt möjlig.

– Keith står nära Ronnie och sa till honom att det vore ett bra sätt för honom att komma på fötter både privat och finansiellt efter allt som hänt de senaste månaderna.

ANNONS EXTERN LÄNK

20% på nästan allt för alla club Lyko medlemmar! Gå med i klubben & handla här

Lyko SE

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Musik