Mel C är här - för att göra comeback

Publicerad:
Uppdaterad:

MUSIK

I natt anlände Melanie C till Stockholm.

Den forna medlemmen i Spice Girls sjunger i kväll sin purfärska singel "Here it comes again" på "Idrottsgalan 2003" i SVT.

Behöver vila inför Idrottsgalan i dag.
Foto: HASSE ROSENTHAL
Behöver vila inför Idrottsgalan i dag.

Melanie C, den sportiga medlemmen i Spice Girls, anlände vid midnatt till ett råkallt Stockholm. Trött efter flygresan gick hon direkt upp på rummet för att vila.

- Jag har precis landat. Jag orkar inte svara på några frågor, sa hon.

Och i kväll behöver sångerskan all energi hon kan uppbringa.

Upp till bevis

Hennes framträdande med färska singeln "Here it comes again" blir ett upp till bevis för den forna Spice Girls-medlemmen.

För Mel C:s senaste platta "Northern Star", blev en stor försäljningsframgång och gjorde henne till den mest framgångsrika av Spice Girl-medlemmerna som försökt sig på en solokarriär. Varken Mel B:s, Emma Buntons eller Geri Halliwells solokarriärer har rönt lika stora framgångar som "Sporty Spices". Med nästa album "Reason" som släpps i mars, ska hon försöka upprepa succén.

Inte släppt än

Singeln "Here it comes again" har fortfarande inte släppts så Mel C:s framträdande med nya låten på Idrottsgalan i kväll blir hennes första chans att visa att hon kan upprepa succén med "Northern Star".

Under "Idrottsgalan 2003" framträder även Wilmer X och La Gayla Fraiser och de humoristiska inslagen står Robert Gustafsson och Henrik Schyffert för. Programledare är Peter Jihde och Claes Åkeson.

Linda Hjertén

Publicerad: