Musik

Mel C är här - för att göra comeback

MUSIK

I natt anlände Melanie C till Stockholm.

Den forna medlemmen i Spice Girls sjunger i kväll sin purfärska singel "Here it comes again" på "Idrottsgalan 2003" i SVT.

Behöver vila inför Idrottsgalan i dag.
Behöver vila inför Idrottsgalan i dag.

Melanie C, den sportiga medlemmen i Spice Girls, anlände vid midnatt till ett råkallt Stockholm. Trött efter flygresan gick hon direkt upp på rummet för att vila.

- Jag har precis landat. Jag orkar inte svara på några frågor, sa hon.

Och i kväll behöver sångerskan all energi hon kan uppbringa.

Upp till bevis

Hennes framträdande med färska singeln "Here it comes again" blir ett upp till bevis för den forna Spice Girls-medlemmen.

För Mel C:s senaste platta "Northern Star", blev en stor försäljningsframgång och gjorde henne till den mest framgångsrika av Spice Girl-medlemmerna som försökt sig på en solokarriär. Varken Mel B:s, Emma Buntons eller Geri Halliwells solokarriärer har rönt lika stora framgångar som "Sporty Spices". Med nästa album "Reason" som släpps i mars, ska hon försöka upprepa succén.

Inte släppt än

Singeln "Here it comes again" har fortfarande inte släppts så Mel C:s framträdande med nya låten på Idrottsgalan i kväll blir hennes första chans att visa att hon kan upprepa succén med "Northern Star".

Under "Idrottsgalan 2003" framträder även Wilmer X och La Gayla Fraiser och de humoristiska inslagen står Robert Gustafsson och Henrik Schyffert för. Programledare är Peter Jihde och Claes Åkeson.

Linda Hjertén

ANNONS

Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till bra priser!

Extern länk från Ellos

Gå till butiken

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Musik