Följ Rihannas show i Stockholm i kväll

Av: Helena Trus

Publicerad:
1 av 13 | Foto: ALL OVER PRESS
Snart i Sverige Rihanna fortsätter sin galna ”777 tour” där hon besöker sju världsmetropoler under sju dagar.

Först mingel – sedan exklusiv konsert på Berns i huvudstaden.

Superstjärnan Rihanna är i Sverige och här på Nöjesbladet kan du följa hennes festkväll.

Helena Trus är på plats och rapporterar under kvällen.

22.09: En lite kul grej här mitt i rapporten. Kanye West lagade till en burgare under sitt besök på Escalier i går kväll. Vi kan nu bjuda läsarna på receptet.

Smaklig måltid!
Så här gjordes Kanye West-burgaren:

Först botten av ett Brioche-hamburgerbröd. Därefter dijonnaise, sallad, ugnstorkad tomat och färska tomater. Sedan själva burgaren som var gjord på handskuret högrev med tärnad ankleverterrin och panchetta, som stektes och östes i smör tillsammans med inkokt schalottenlök. En skiva gruyèreost fick smälta över burgaren för att sedan toppa med lök och ytterligare lite dijonnaise.

Tillbehören bestod av cornichoner, hemgjord ketchup, knaperstekt bacon, friterad schalottenlök och självklart pommes frites.

22.04: Just ja. Eva Dahlgren berättade precis för mig att hon älskar Rihanna. Och att hon lyssnar på henne när hon ska festa. Kan alltså bli rubriken: ”Efvas och Evas galna fest med Rihanna i natt”.

21.59: Verkar vara något på G nu. En massa vakter som hopar och skruvar på sig. Så länge spelar dj:n Daniella Johansson sån där musik man inte kan sjunga med till.

21.56: Träffade just Rafael Edholm på vip.hyllan. Han hade en stor yllesjal på sig. Kommer bli svettigt för Raffe i kväll.

21.52: Försökte precis ta en bild på kaoset på Berns. Gick åt helvete. Svart som natten. men kaos är det. Får vara glad om jag har två ben och två armar när jag kommer hem i natt.

21.48: Eller tja, han plockade dessa två vackra damer från middagsbordet på Berns för att vi ville ha paret på bild. Vad de sa? Skriver om en stund!

21.47: PO på Soblue, medarrangör till konserten, serverade precis Efva och Eva på ett silverfat. Tackar!

21.30: Kaos på Berns. Cirka 500 personer är på intåg. De har flugits till Sverige från hela världen. Allt från fans till Vogue-redaktörer. kommer inte gå att andas här.

21.14: Mr. Bond - Ola Rapace - verkar se mer fram emot festen än själva artisten. – Ska bli kul att festa, säger han.

21.09: Han har spelat med självaste Madonna. Men tyvärr vägrade stjärn-dj:n Avicii bli fotograferad. han kanske borde stannat hemma och spelat FIFA i stället.

21.03: Väntar på att plåta Petra Marklund, forna September.

21.01: Darin har tokvägrat att bli fotograferad hela kvällen. ”Så mycket bättre”-hybris? Nä, jag gillar Darin.

20.56: Oskar Linnros har hittat hit också.

20.52: Min kollega Sofi Fahrman har lämnat New York för Stockholm.

20.46: Och käre Darin smet just från fotograferna. Trots att jag gav honom en kram ville han inte bli fotograferad.

20.43: Äntligen någon man känner! Härliga Gina Dirawi anländer. Hon såg Rihanna på Peace and Love i somras och var, precis som många andra, besviken.

20.25: Inte heller kungafamiljen kunde slita sig från fredagsmyset. En person med insyn berättade just att arrangören haft en dialog med hovet, men att kungabarnen inte kan komma. Och kungen? Han är väl upptagen med att vända blad.

20.09: Även statisminister Fredrik Reinfeldt nobbar Rihanna i kväll. Han var inbjuden men vill, till skillnad från resten av Sverige, för sitt liv inte missa vem som åker ut i ”X-factor”. Eller nåt.

20.06: Tv-profilen och klädfantasten Elsa Billgren har anlänt.

20.00: En fågel viskade precis i mitt lilla öra att Rihanna ska vara in the house. Hon har anlänt till Berns, alltså. Men, tror det inte förrän jag ser det.

19.52: Eric Saade står nu och smajlar mot kamerorna och säger till mig: ”Jag hoppas Rihanna är lika sexig som vanligt”. Typisk Saade-kommentar!

19.45: I går vimlade Kanye West i Stockholm och det ryktades om att han skulle stanna till Rihannas party. Men enligt uppgifter från en person med god insyn har han redan lämnat Sverige... Han längtar väl för mycket efter bruden Kim Kardashian hemma i staterna?!

19.32: Tydligen har vimmeltiden ändrats från 19 till 20. Men pressen är vid gott mot ute i kylan.

19.29: Var är kändisarna?? Står vid en tom röd matta. Den enda som hittills anlänt är Gry Forsell, ensam.

OBS! Bilder från gårdagens show i Toronto

Publicerad: