Designa en t-shirt till One Direction

MUSIK

Klä upp en supergrupp

1 av 4

Nöjesbladet ger dig chansen att hylla One Direction med din egen kreation. Eller ge aspirerande kreatörer chansen att klä en popstjärna.

Den 23:e november är inte bara en vanlig novemberdag. Det är ”1D Day”. Kanske höstens största högtid för alla Directioners. För att riktigt hylla fansen och fira nya albumet ”Midnight Memories” kommer One Direction att hålla en sju timmar lång webb-tv-sändning. 1D kommer att bjuda på sketcher, kända gäster och aktiviteter för och med fans.

One Direction vill ha din hjälp

Under sändningen kommer det göras nedslag i länder som har blivit tilldelade ”specialtävlingar”. Sverige är ett av dessa länder och det är där just du kommer in i bilden.

Ta chansen

Sverige är känt som ett modeland tack vare alla internationellt framgångsrika svenska modemärken. Därför vill killarna i One Direction att du ska designa en t-shirt som någon eller alla i bandet ska ha på sig. Ta chansen och klä One Direction.

Så gör du:

Hyllar svenska fansen

Någon gång under direktsändningen kommer One Direction att prata om Sverige, fansen och denna tävling. Tittarna världen över kommer engageras via Twitter och Facebook för att rösta fram favoriten av de fem utvalda. Kanske det just du som får mottaga ära och berömmelse?

Tävlingen stängs måndagen den 11 november. En jury från Aftonbladet och Sony Music väljer ut

Fem T-shirts som skickas till till 1D Day den 23 november. Av alla bidrag som kommer in utses fem vinnande T-shirtar som skickas till 1D Day den 23 november. De fem vinnarna får också varsitt One Direction-kit fullmatat med merchandise.

Hashtagen för tävlingen är #1DDaySwedenTshirt

NU ÄR TÄVLINGEN AVSLUTAD.

TACK FÖR ALLA FINA OCH KREATIVA BIDRAG!

VINNARNA KOMMER INOM KORT PRESENTERAS.