Zara Larsson äter naken – tills familjen säger ifrån

Duckar inte fräcka frågorna – om nakenhet och att kissa i duschen

avTorbjörn Ek

1 av 2
Zara Larsson.

Hon gillar att provocera internet med avklädda bilder på sin Instagram.

Men Zara Larssons nakenhet irriterar även den närmaste familjen.

– Min familj säger alltid åt mig att ”Kan du snälla sätta på dig kläder innan vi ska äta?” Jag är bekväm helt enkelt och bryr mig inte så mycket, säger hon till Vice.

Zara Larsson, 19, har inga problem att säga till när hon inte vill svara på journalisters frågor.

– Om jag inte vill svara på något så säger jag mycket hellre: ”I'm not feeling that question”, säger hon till tidningen Vice på frågan om hon ofta ljuger i intervjuer.

”Är bekväm”

Men Vice frågor om att vara naken tvekade hon tydligen inte att svara på. Så i intervjun berättar den svenska popstjärnan att hon gärna är naken när hon äter och ibland är avklädd så mycket att hennes närmaste stör sig på henne.

– Jag är bekväm med att vara naken hela tiden. Vissa störs av att jag är så fri med min nakenhet. Min familj säger alltid åt mig att ”Kan du snälla sätta på dig kläder innan vi ska äta?” Jag är bekväm helt enkelt och bryr mig inte så mycket. Det finns ett spa i Korea Town i LA som jag älskar att gå till, det heter Wi Spa och alla är nakna där och det är så fint att se kroppar som chillar och slappnar av, säger hon till Vice.

Hygieniskt – att kissa i duschen

Och hon duckar inte heller frågan om hon kissar i duschen.

– Ja, säg någon som inte gör det? Det är dessutom rätt hygieniskt har jag hört, vilket känns rätt logiskt eftersom man är ren när man kommer ut från duschen. Jag tror inte på folk som säger att de inte gör det. Det är konstigt om man inte gör det, man ljuger, säger Zara Larsson till Vice.

Hitta rätt bland sommarens konserter

ARTIKELN HANDLAR OM