One Direction-stjärnan vill återförena Journey

1 av 4 | Foto: Turturduvor Zayn Malik visar sitt finaste duckface med fästmön Perrie Edwards.
MUSIK

Don't stop believin'!

Nu öppnar Journeys gitarrist för att man kan komma att återförena gruppen – till One Direction-medlemmen Zayn Maliks bröllop.

Förlovade popsångaren Zayn Malik är fast bestämd på vad han vill höra på sin bröllopsdag. Fästmön Perrie Edwards favoritlåt ”Don't stop believin'" av Journey.

Problemet är bara att drömbokningen inte spelat ihop med förre sångaren Steve Perry, som var den som sjöng på gruppens hittills största hit, på 17 år.

Enligt uppgift till Female First är dock gitarristen Neal Schon ändå positivt inställd till att det kommer bli en spelning med Journey – i en eller annan uppsättning.

– Neal har gjort det klart att han är redo att spela. Men han vet också att det är Steve Perry som är rösten för den låten och ingen annan låter som honom, säger en källa.

Vägrar spela

Steve Perry har vägrat spela med sitt gamla band under flera år och struntade i att dyka upp på Neal Schons bröllop tidigare i år.

– Det är en rejäl utmaning att få dem att spela ihop, men Zayns dragningskraft i musikindustrin är enorm. Om Steve och Neal återförenas skulle det bli enormt – och ge en enorm lön, säger källan till Female First.

Zayn Malik gick tidigare i år ut med att han friade till sin flickvän Perrie Edwards i samband med deras Australien-turné i augusti.

– Jag vet att ”frugan” vill ha sångaren från Journey på bröllopet. Vi får se vad vi kan göra åt det, ska Zayn Malik tidigare ha sagt.