Zara Larsson vinner dubbla priser på MTV-galan

Av: Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:

Tackar familjen från scen i Rotterdam

1 av 4 | Foto: IBL
Zara Larsson under årets EMA.

Zara Larsson vann dubbla priser på EMA:s.

På årets MTV-gala i Rotterdam tog hon emot sina priser framför en jublande kändiselit.

– Va? Va?! Wow! Jag förväntade mig inte alls det här, utbrast hon i mikrofonen.

Under söndagkvällen tog Zara Larsson hem priset i kategorin ”Bästa nykomling” på MTV-galan European Music Awards. Galan som i år hålls i Rotterdam i Nederländerna.

Det innebar att hon bland annat slog Lukas Graham, The Chainsmokers och BEBE Rexha, som tävlade i samma kategori. Inför jubel och applåder tog en förvånad Zara emot priset.

– Va? Va?! Wow! Jag förväntade mig inte alls det här. Tack så mycket alla som röstade. Tack till min familj, min syster, min mamma. Epic, Ten, säger hon i mikrofonen.

”Älskar er oändligt”

Priset ”Woldwide act” delas ut till flera artister från olika länder. Zara kammade hem priset i den svenska kategorin. Från scen passade hon på att tacka igen.
– Tack för att ni har varit så tålmodiga. Jag vill också tacka min pappa för jag glömde honom förut. Och tack MTV och EMA för att ni alltid har varit så stödjande. Tack alla fans! säger hon från scen.

Kort efter att Zara fått ta emot sitt andra pris för kvällen twittrade hon:

”Hej allihopa det är den bästa nya artisten och den bästa internationella artisten på EMA:s som twittrar”.

På Instagram tackar hon sina fans i ett känslofyllt inlägg.

”Hörrni!!!! Jag är så otroligt tacksam för att vara bästa nykomling och bästa internationella artist på EMA. Jag älskar er oändligt. Ikväll är en underbar kväll. Det känns som att jag har solen i mitt bröst, och det är tack vare er. Tack, varenda en av er, för att ni ger mig så många anledningar att älska det jag gör”, skriver hon.

Var nervös

Förutom att ta emot dubbla priser uppträdde Zara under kvällen med sin låt ”Lush life” och senaste singeln "Ain't my fault".

Under lördagen berättade hon på Twitter att hon kände sig allt annat än lugn inför galan.

"Jag är så nervös inför EMA att jag bokstavligen inte kan äta. Har druckit juice tre dagar i streck. Jag går på en ofrivillig reningskur", skrev hon.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN