Musik

Tar turnén till Sverige

MUSIK

Backstreet Boys inleder sin comeback i Globen

"DET VAR HÄR VI SLOG IGENOM" Kvintetten Nick Carter, AJ McLean, Brian Littrell, Kevin Richardson och Howie Dorough gör comeback som Backstreet Boys efter tre års paus. De inleder sin Europaturné i Stockholm den 28 september.

"DET VAR HÄR VI SLOG IGENOM" Kvintetten Nick Carter, AJ McLean, Brian Littrell, Kevin Richardson och Howie Dorough gör comeback som Backstreet Boys efter tre års paus. De inleder sin Europaturné i Stockholm den 28 september.

Foto: AP

Backstreet Boys kommer till Sverige i höst.

Bandet inleder sin Europa-turné i Stockholm - och kommer hit flera dagar i förväg.

– Sverige är speciellt, det var här vi först slog

igenom, säger Nick Carter.

Pojkbandet som vuxit upp – Backstreet Boys – inleder sin Europaturné i Globen den 28 september. Biljetterna släpps på torsdag.

– Vi ville ha premiären i Sverige. Det var där och i Tyskland vi först slog igenom. Och det var det första europeiska land vi besökte, jag var bara 15 och hade jättekul, säger Nick Carter, 25, till Aftonbladet.

Bandet har haft en paus på över tre år.

– Vi var skyldiga oss själva och fansen att göra en ny skiva. Att upprätthålla en musikkarriär är vårt mål men vi har haft oddsen emot oss, säger Kevin Richardson.

Nytt album imorgon

I morgon släpps comeback– albumet "Never Gone".

Och med balladen "Incomplete" i bagaget landar de i Sverige redan den 26 september – för att få några extra dagar i sin favoritstad.

– Jag har förmodligen fler vänner i Stockholm än i resten av världen, där kan man oavsett sin framgång oftast kan gå runt och bara vara normal, säger Nick Carter.

Lägenhet i Stockholm

Han var här senast i höstas då bandet spelade in låtar med Max Martin. Förra sommaren tog han med sin dåvarande flickvän Paris Hilton hit på semester.

– Vi pratade om att skaffa en lägenhet i Stockholm men nu tänker jag och AJ göra det istället. Vi vill ta ledigt i slutet av oktober och hänga i Stockholm, säger Nick Carter som gärna festar i huvudstaden.

"Annorlunda här"

– Det är annorlunda att gå ut här där man kan ha intelligenta konversationer med folk, dansa och ha kul. I Los Angeles handlar det bara om att synas på rätt klubbar och skaffa en brud.

Läs också

Susanne Nylén

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommar-rea hos Gina Tricot – upp till 70 % rabatt på sommarkläder!

Gina Tricot

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Musik