Katy Perrys möte med svensken får fansen att hoppas

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

MUSIK

Katy Perry bjöd på show i Globen i helgen.

Och under sitt Sverigebesök passade hon på att hänga med stjärnproducenten Max Martin.

Nu hoppas fansen på ny musik från stjärnan.

Rappande hajar och dansande tv-apparater.

Katy Perry hann bjuda på det mesta när hon spelade i Stockholm i söndags. Och nu håller fansen tummarna för att hon bjuder på mer.

I tisdags laddade Katy Perry nämligen upp ett klipp på Twitter från sitt Sverigebesök där hon syns tillsammans med svenske stjärnproducenten Max Martin.

– Jag är här i Sverige med den väldigt tillbakadragne Max Martin. Men det här är enda gången jag kommer filma honom för han är kungen av Sverige, säger Katy Perry i klippet.

1 av 3 | Foto: INSTAGRAM
Katy Perry och Max Martin.

Ligger bakom stjärnans största hits

Max Martin har tidigare jobbat med Katy Perry och ligger bland annat bakom hits som ”I kissed a girl”, ”Roar” och ”Teenage dream”.

I sociala medier spekulerar nu fans om huruvida mötet mellan Perry och Martin innebär att de är redo att ge sig in i studion igen.

Katy Perry är just nu aktuell med sin Europaturné, ”Witness: the tour”, där svenska stjärnan Tove Styrke agerat öppningsakt.

Nöjesbladets Per Magnusson hyllade Perry efter konserten i Stockholm.

”Katy Perry sjunger strålande, med power och total närvaro, samtidigt som hon spelar den påfrestande huvudrollen i denna rymdmusikal och får det att se ut som en promenad i parken”, skriver han och ger konserten fyra plus.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN