Westlife åker på comebackturné 2019 - fansen går bananas

1 av 5 | Foto: Lars Hedelin / AFTONBLADET / 7550

avOlle Kvarnsmyr

MUSIK

Det irländska pojkbandet Westlife åker på stor turné 2019 till fansens stora glädje

Westlifes fans må ha blivit lite äldre men åldern har definitivt inte gjort att de tappat intresset. Detta gäller även svenska fansen som är precis lika dedikerade. Minst lilla nyhet om Westlife blir enormt läst på Nöjesbladet.

Stor comeback-turné

På onsdagskvällen släpptes nyheten att Westlife ska ut på en stor comeback-turné. Nyheten att de irländska gossarna ska ut på vägarna har fulltändigt exploderat bland fansens sociala medier. Antalet ”omg” i kommentarsfält går inte att räkna ihop hur du än försöker.

Endast i Storbritannien

I dagsläget har Westlifes läger meddelat att turnén i dagsläget endast kommer att ske i Storbritannien. Detta är dock säkert inget som kommer att stoppa hängivna svenska Westlife-fans. Flyg kommer att bokas och tornårstid med bästa kompisarna kommer att återupplivas.
Westlife sätter sig på turnébussen i maj 2019 och avslutar turnén först två månader senare.

Ed Sheeran och Westlife

Turnén blir en rejäl greatest hits-fest.
— Vi kommer att spela alla våra låtar som legat på plats nummer ett på topplistan. säger bandet.

Det har även tidigare ryktas i brittiska och irländska medier att ingen mindre än Ed Sheeran har skrivit en comebacksingel och att den redan är inspelad.

— De hoppas att Ed ska ge dem en modern profil inför återföreningen. Låten är redan inspelad och de håller på att putsa på de sista detaljerna inför lanseringen, inklusive en video. Det här kommer att bli helt enormt, säger en källa på skivbolaget till The Sun.

Fansen reagerar

Här är de mest streamade låtarna på Spotify 00:60
ARTIKELN HANDLAR OM

Westlife

Ed Sheeran