Zara Larsson

Zara Larssons kondombild hyllas – av Nicki Minaj

Av: 

Gustaf Tronarp

MUSIK

Zara Larsson trädde en kondom på sitt ben – och fick hela internet att gå i spinn.

Nu stämmer världsstjärnan Nicki Minaj in i kören som hyllar den svenska 17-åringen.

”Större än ett torn, och jag pratar inte om Eiffels”

Det är den något mystiska text som superstjärnan Nicki Minaj skrivit i Facebook-inlägget där hon länkar till en artikel om Zara Larssons uppmärksammade kondombild.

Den 17-åriga sångerskan, som befinner sig i Los Angeles, har ännu inte kommenterat Minajs hyllning. Men hennes fans är i upplösningstillstånd.

”ALLTSÅ NICKI FUCKING MINAJ LÄNKADE DIN KONDOMGREJ”, skriver en inte så väldigt sansad person på Zara Larssons Instagram.

Över 70 000 gillar

Det var för några veckor sedan som Zara Larsson trädde en kondom över sitt ben, tog en bild och publicerade den på Instagram. Syftet var att ge en känga till män som hävdar att de inte kan använda kondomer på grund av sin penisstorlek. Bilden tog sannerligen skruv. I nuläget har över 70 000 personer gillat den, och Zara Larsson har hyllats som ett feministiskt geni.

”Inget geni”

Artisten själv tonade dock ner bildens storhet.

”För det första, vet ni ens vad ett geni är? Det som blir problematiskt här är att jag verkligen inte är ett feministiskt geni, inte på den bilden i alla fall. Folk blir, som förväntat, väldigt provocerade över mina icke förtjänade hyllningar och börjar då skriva lite halvt elaka saker om/till mig”, skrev Zara Larsson på sin blogg.

ANNONS EXTERN LÄNK

BLACK FRIDAY: Massor av rea på populär elektronik. Robotdamssugare, hörlurar, TV. Passa på att köp innan de tar slut!

Webhallen

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Zara Larsson

Nicki Minaj