Musik

Lady Gaga har landat i Sverige

Av: 

Johan Selin

MUSIK

Nu har Lady Gaga landat på svensk mark.

Klockan kvart över sju i morse landade planet med popstjärnan på Arlanda.

Världstjärnan reste reguljärt och med på planet fanns hennes producent och låtskrivare, svenska RedOne.

Aftonbladet var som enda tidning på plats på Arlanda när Lady Gaga landade i morse. Enligt vissa tidningsuppgifter har det tidigare spekulerats om att stjärnan skulle ha kommit redan igår. Något som alltså inte stämmer.

Red One och Twisted Sister kom med samma morgonplan från New York som Lady Gaga, men Lady Gaga hämtades direkt på plattan av bilar och kördes via VIP-grinden till Grand Hôtel.
Red One och Twisted Sister kom med samma morgonplan från New York som Lady Gaga, men Lady Gaga hämtades direkt på plattan av bilar och kördes via VIP-grinden till Grand Hôtel.

– Ett flygplan från New York landade på Arlanda i morse. Ombord fanns dels Lady Gaga och producenten Nadir ”RedOne” Khayat och hårdrocksgruppen Twisted Sister, säger fotografen Per–Olof Sännås, som var på plats på flygplatsen.

Efter landningen körde tre svarta Mercedesbussar med mörka rutor fram till planet för att plocka upp Lady Gaga och fyra andra personer i hennes turnésällskap. Enligt Per-Olof Sännås var Lady Gaga klädd i ett silverfärgat plagg. Bilarna körde senare in till Grand Hôtel i centrala Stockholm. Där körde man direkt ner i hotellets och garage i stället för att ta vägen genom den stora entrén. Lady Gaga har just nu påbörjat uppladdningen inför kvällens Europapremiär inför ett utsålt Globen.

I kväll: Följ Lady Gagas konsert – minut för minut

Nöjesbladets Joacim Persson liverapporterar Kolla in livebildextra!

ANNONS EXTERN LÄNK

Basplagg 3 för 2 – handla barnens kläder till bra pris hos Lindex här!

Lindex

Vad betyder Lady Gaga för dig?Har du en galen Gaga- outfit?
Publisert: