Kaos i kommentarsfälten efter samarbetet: ”Vad håller du på med?”

Fröken Snusk och 1.Cuz släpper låt

”Hans karriär är förstörd”.

Fröken Snusks och 1.Cuz samarbete ”Trakten till epan” skapar kaos i sociala medier och bråk mellan fangrupperna.

”Folk är chockade över ett sånt udda samarbete”, skriver Fröken Snusk till Aftonbladet.

Den omtalade epadunk-artisten Fröken Snusk och rapparen 1.Cuz, 25, släpper låten ”Trakten till epan”, tillsammans med Rasmus Gozzi, 29, där de kombinerar sina två olika musikgenrer. Nu kritiseras det oväntade samarbetet hårt av fansen i artisternas kommentarsfält på Instagram.

Hårda kritiken

”Vad håller du på med?” skriver en användare under ett inlägg på Fröken Snusks Instagramprofil, där hon meddelar nyheten om låtsläppet.

”1.cuz karriär är förstörd”, skriver en annan.

”Fräscht! vad hände med lite fest och raggarmusik som gick hem i alla åldrar ? Nu stoppar man in någon gangsterpojke som är populär i förorterna”, skriver en tredje.

”1.Cuz down bad” skriver en användare i kommentarsfältet på rapparens profil.

”Vill bygga broar inom musiken”

Fröken Snusk tror att reaktionerna på låten beror på att samarbetet var oväntat.

”Det har varit väldigt mycket blandade reaktioner men de flesta har bara gett kärlek. Jag tror främst att folk är chockerade över ett sånt udda samarbete”, skriver hon i ett meddelande till Aftonbladet.

Idén till samarbetet kom från 1.Cuz, skriver hon.

”Han kontaktade oss och frågade om vi skulle skapa historia tillsammans och vi valde direkt att tacka ja. Jag känner att vi gärna vill bygga broar inom musiken och inte bygga murar mellan genres så samarbetet var givet”

1.Cuz.
1.Cuz.

Miljontals lyssningar

Fröken Snusk är mest känd för hit-låten ”Rid mig som en dalahäst” tillsammans med Rasmus Gozzi. Låten släpptes i mars 2022 och har miljontals lyssningar på Spotify. Hennes musik beskrivs som epa-dunk och har jämförts med raggarmusik och låtar av bland annat Björn Rosenström.

1.Cuz är en av Sveriges mest spelade rappare och har tillsammans med rapparen Greekazo, 21, gjort låten ”Försent”, som är intro till Netflix-serien ”Snabba cash”.

A post shared by Cuzzo (@1.cuz)
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN