Britney tar sin hämnd

MUSIK

Sjunger duett ihop med Nick Carter

1 av 2 | Foto: SAMMANBROTT Britney Spears och Justin Timberlake är inte längre ett par. Nu har i stället "tjuvnypen" börjat, och det senaste är att Britney gör en duett ihop med Nick Carter.

LONDON

Som ren hämnd - på exet Justin Timberlake.

Sannolikt spelas låten in i Stockholm.

Britney Spears ska göra en duett med Backstreet Boys-stjärnan Nick Carter på hans kommande solo-album.

Nu när Nick Carter ska försöka sig på en solokarrär ringde han kompisen Britney och frågade om hon ville vara med på en duett, skriver tidningen Daily Star.

Tål inte Carter

Nick Carter var en aning nervös - trots att de känner varandra en aning.

Till hans förvåning svarade Britney ja til erbjudandet.

Nu spekulerar tidningen i om det kan handla om hämnd. Efter splittringen melllan Britney och Justin har flera olika tjuvnyp förekommit.

Svensk nämnare

Tjuvnypet den här gången kan vara att Justin och Nick inte står ut med varandra.

Men en annan förklaring kan vara att både Britney och Nick Carter (och Justin) har en gemensam svensk nämnare - den gamla Cheironstudion vid Odenplan där Max Martin var tongivande.

Demonproducenten Max Martin ligger bakom både Backstreeet Boys och Britneys störta succeer. Han har även spelat in med ´ N Sync.

Kan bli i Stockholm

Det är därför ingen vågad gissning att en duett mellan de två ska spelas in i Stockholm. Nick Carter skapade rubriker i mars när han var i Stockholm för att spela in låtar till soloplattan.

Han hamnade i bråk med sin egen livvakt. Förra månaden återvände han för att under ett par veckor spela in nytt material med en del av den nu splittrade Cheiron-kollekvitvet.

Vill inte berätta

Sannolikt jobbar Nick Carter den här gången med LaCarr-studion med bland andra Douglas Carr, som tidigare har samarbetat med Whitney Houston, Tina Turner och Ace of Base.

– Jag spelar in med en hel hög med folk. Mer kan jag inte berätta nu, har Nick Carter sagt till Aftonbladet.

Leif Kasvi