Efter storbråket - nu avbryts hela turnén

MUSIK

Förra Deep Purple-sångaren Glenn Hughes ställer in

1 av 2 | Foto: RICKARD NILSSON
Glenn Hughes på Sweden Rock i år.

Rockgubbarna hamnade i storbråk.

Nu ställs hela Europaturnén in.

Förra Deep Purple-rockaren Glenn Hughes, 65, ställer in hela sin turné efter storbråket med förbandet Living Colour, skriver Contactmusic.

Glenn Hughes, som också frontade Black Sabbath under mitten av 80-talet, skulle inleda sin Europaturné i Storbritannien den 16 november och Living Colour skulle vara förband under turnén.

Men i mitten av oktober drog sig plötsligt gruppen ur och hänvisade till en ”oförutsedd konflikt”, skriver Contactmusic. Istället beslutade sig Living Colour för att åka med gruppen Alter Bridges turné.

Ställer in allt

Nu meddelar Glenn Hughes att motgångarna får honom att ställa in hela sin turné.

– Jag är ledsen och besviken över att jag inte kommer kunna genomföra min Europaturné som jag ursprungligen planerat. När jag gick ihop med Living Colour för den här turnén trodde jag att vi skulle kunna skapa något speciellt under de här showerna, skriver han på sin hemsida.

Han lägger skulden på en manager som ska ha ”underminerat” och förstört möjligheten till ”vad som skulle ha blivit en fantastisk turné”.

Enligt Contactmusic understryker Glenn Hughes representanter att han inte lägger skulden på Alter Bridge och att det bandets medlemmar varit omedvetna om dramat som låg bakom Living Colours dubbelbokning.

ARTIKELN HANDLAR OM

Hårdrock