Ariel Pink ”utblottad” efter kravallerna

Av:  TT

Ariel Pink. Arkivbild.
Ariel Pink. Arkivbild.

Den amerikanske indiepopartisten Ariel Pink säger sig vara ett offer för så kallad "cancel culture" efter att han deltagit i protesterna i Washington, som slutade med att Trumpanhängare stormade Kapitolium.

Nyligen gästade Ariel Pink den konservative tyckaren Tucker Carlson på Fox News och blev då presenterad som "en skivartist, som inte får spela in skivor".

– Jag kan inte turnera heller. Så det här har gjort mig utblottad och utkastad på gatan. Jag känner mig helt nedtryckt nu och jag vet inte vad jag ska göra, sade Pink i intervjun och fick sympatier av Carlson.

Det var förra veckan som Ariel Pink dumpades av indiebolaget Mexican Summer sedan bilder på honom och artistkollegan John Maus vid protesterna börjat cirkulera i musikintresserade kretsar.

Det något oväntade mötet mellan Pink och Carlson har fått stor uppmärksamhet, och på sociala medier sprids skämt på bekostnad av Trumpanhängare och hur det kan tänkas se ut när de för första gången försöker lyssna på skramlig pop av en obskyr indieartist.

Publisert:

LÄS VIDARE