Vilken wild, wild fest!

MUSIK

Så festade stjärnorna med kändisarna i natt

1 av 2 | Foto: SJÖNG TILLSAMMANS Wyclef Jean och Will Smith gjorde ett gemensamt framträdande i natt. Gästerna på Näsby slott jublade. - Det är något med Sverige och Stockholm som är otroligt sexigt, skrek Will Smith till dem.

En sån stjärnsmäll!

I natt festade och uppträdde Will Smith tillsammans med Wyclef Jean på årets största kändisfest.

- Nu ska vi rocka loss ordentligt! Jag älskar att vara i Sverige, sa Will Smith innan han tog plats på scenen med sin kompis Wyclef.

Det blev en vild festnatt. Filmstjärnan Will Smith och rapartisten Wyclef Jean festade tidigt i morse på Näsby slott utanför Stockholm. Will Smith var på sitt bästa humör och gick vid ankomsten direkt upp på dansgolvet.

- Det här är helt fantastiskt. Så mycket sköna människor. I kväll ska jag bara koppla av och festa riktigt ordentligt, sa stjärnan till Aftonbladet.

Fest på slott

Will Smith anlände till Stockholm samma dag. Tidigare deltog han vid filmpremiären av sin nya film "Men in Black 2" på Filmstaden vid Hötorget. Där uppträdde han också på scen framför de tusentals människor som hade samlats utanför biografen.

- Det är helt fantastiskt! Alla de här människorna väntar på dig, utbrast hans motspelerska Lara Flynn Boyle förvånat.

Efter den kaosartade premiären slussades den svenska kändiseliten till Näsby slott där den stora festen hölls. Slottet var hårdbevakat och filmbolaget hade anlitat 28 specialutbildade vakter som patrullerade området. På terrassen utanför slottet bjöds de tusen specialinbjudna gästerna på buffé, drinkar, öl och vin.

Enligt uppgift till Aftonbladet kostade arrangemanget över en miljon kronor.

Sjöng med dj

Till skillnad från många andra stjärnor valde Will att inte sitta i ett avspärrat rum. Han ville festa med de andra gästerna.

- Jag vill vara där det är kul. Men jag kommer från musikvärlden och den är annorlunda. Vi vill festa fett!

Efter bara någon timme stod Will Smith bakom dj-båset och sjöng några av sina mest kända hitar live. Den svenska kändiseliten som var på plats trodde inte sina ögon, men fyllde snart det stora dansgolvet.

Wyclef Jean anlände vid midnatt. Efter sitt framförande i "Allsång på Skansen" valde han att äta en lugn middag på Café Opera innan han beslutade sig för att besöka sin kompis fest:

- Jag känner Will sen han bara var en rapartist i Philadelphia. Jag skulle aldrig missa en av hans fester, inte ens om jag låg på sjukhus. Sverige är världens bästa land att festa i, sa han.

Rappade ihop

Vid halv två gick Wyclef ut från vip-rummet och upp på scenen. Där framförde han hiten "911" och en nyversion av klassikern "Quantanamera".

Och gästerna jublade än mer när Will Smith hoppade upp bredvid Wyclef för en lång match i så kallad "freestyle" - improviserad rap.

- Det här är helt sanslöst. Jag tror knappt mina ögon. Det här är tidernas bästa fest, sa en av gästerna spontant.

Det blev det.

- Det är något med Sverige och Stockholm som är otroligt sexigt, skrek Will Smith till gästerna.

Webb-tv:

Tidigare:

Linda Hjertén, Klas Lindberg, Daniel Nyhlén