Madonnas konsert slutsåld

Tog slut på över 4 timmar

Biljetterna till Madonnas konsert i Göteborg släpptes på måndagsförmiddagen. Efter lunch var de 56 000 plåtarna slut.
Biljetterna till Madonnas konsert i Göteborg släpptes på måndagsförmiddagen. Efter lunch var de 56 000 plåtarna slut.

I morse släpptes biljetterna till Madonnas konsert på Ullevi.

Strax efter lunch var konserten slutsåld.

Trots detta låg biljetter ute till försäljning på nätet långt innan konserten var slutsåld.

– Det känns olyckligt, säger Carolina Setterwall på Live Nation.

Live Nation lärde sig av Bruce.

Efter haveriet med det senaste stora biljettsläppet var tekniken säkrad och allting gick enligt planerna när biljetterna till Madonnas konsert i Göteborg i sommar gick till försäljning.

– Biljetterna är inte slut ännu, men allting ser bra ut och går som det ska. Vi har inte fått in några felrapporteringar i dag, säger Carolina Setterwall på Live Nation till aftonbladet.se.

Men trots hårt tryck på biljettsajten Ticnet gick det flera timmar efter Madonna-biljetterna släpptes utmärkt att knalla till ett biljettombud och köpa sina plåtar.

Vid biljettkassan i Globenområdet i Stockholm, till exempel, var det vid lunchtid ingen kö efter biljetter - och det fanns fortfarande plåtar kvar till försäljning.

Inte slutsålt

– De har inte riktigt sålt slut ännu, men som det ser ut just nu så kommer konserten att säljas ut mycket snart, säger Carolina Setterwall hoppfullt när aftonbladet.se pratar med henne strax innan lunch.

Andrahandsförsäljningen av konsertbiljetter är dock redan i full gång. På de flesta största sajterna för sådan verksamhet ligger Madonna-plåtar ute till försäljning. På sina håll för närmare fyra tusen kronor.

– Det känns väldigt olyckligt. Just nu känns det som att vi tagit till de åtgärder vi kunnat, och så hamnar de ändå på andrahandsmarknaden. Det känns olyckligt, som sagt, säger Carolina Setterwall.

Strax efter klockan 13.00 meddelade Ticnet att samtliga biljetter 56 000 blivit uppbokade.

Publisert: