Lady Gaga

Lady Gaga och Beyonce massmördare i ny video

Av: 

Mikael Delin

MUSIK

Lady Gagas nya musikvideo med Beyonce har väckt mycket uppmärksamhet.

I den nästan tio minuter långa filmen får hon kläderna avslitna i fängelset, begår ett massmord och flyr i Tarantinos ”Pussy Wagon”.

Lady Gaga förs av lättklädda fängelsevakter genom korridorerna i ”Prison for Bitches”. När de kastar in henne i cellen sliter de av hennes kläder och konstaterar att ”Jag sa ju att hon inte hade någon snopp”.

Det är början på Lady Gaga och Beyonces nästan tio minuter långa musikvideo ”Telephone”. Manuset har Lady Gaga skrivit tillsammans med den svenske filmskaparen Jonas Åkerlund som också har regisserat.

Lånar av Tarantino

Musikvideon är i det närmaste en kortfilm där Lady Gaga först kastas i fängelse och sen hämtas upp av Beyonce som kör henne till en vägkrog. Där dödar de båda sångerskorna alla gäster genom att förgifta deras mat.

Flyktbilen är ”Pussy Wagon”, känd från Quentin Tarantinos film ”Kill Bill”.

"Jag blev chockad"

Musikvideon har hyllats på flera håll och har på fyra dagar setts mer än 15 miljoner gånger på Youtube.

Men allt mottagande har inte varit positivt. I en diskussion i den amerikanska tv-kanalen CNN undrar programledarna hur Beyonce tänkte när hon ställde upp i videon.

– Jag blev chockad när jag såg den, säger CNN's Jacqui Jeras och förklarar för tittarna att de bara kan visa några sekunder ur den barnförbjudna videon.

CNN rapporterade också att tv-kanalen MTV beslutat att inte visa videon men det har tillbakavisats av MTV.

ANNONS

Glöm inte mors dag på söndag – beställ idag för leverans i tid!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Lady Gaga

Beyoncé Knowles

Youtube