Nya farliga Posh Spice

Victoria Beckhams video visar stjärnans onda sida

Foto: VIRGIN RECORDS
MUSIK

I går släppte Victoria Beckham sin nya singel på nätet.

Posh-Spice säljer sin solodebut med nitar, läder och kedjor.

Låten ”Not such an innocent girl” gör skäl för titeln.

Foto: VIRGIN RECORDS

I en direktsänd webbintervju på sin hemsida avslöjade Victoria Beckham att hon gjort allt för att förnya sig och var oerhört lycklig över sin första egna skiva.

– Jag är så stolt, jag åkte direkt till mamma och sade ”titta, det här är min skiva, det här är bara jag”, säger Victoria Beckham.

Men det är inte musiken som får den största uppmärksamheten när Spice-tjejen blir den sista ut att göra solokarriär.

Utan de vågade bilderna.

Hårt sminkad och i minimal kjol

I nya videon har småbarnsmamman tagit ut svängarna rejält och visar upp en närmast sadistliknande look. Hon är hårt sminkad med svart lång peruk och lårhöga läderstövlar. I en minimal skinnkjol och lastad med kedjor och nitar hoppas stjärnan kunna tvätta bort ”fina-flickan-stämpeln”.

Sångerskan kan ha ätstörningar

I videon porträtteras även en god och oskuldsfull Victoria Beckham med blond peruk och en vit halterneckklänning.

– Jag ville inte bara göra en cd utan ett helt underhållningspaket. Jag har jobbat hårt med danssteg, kläder och videon, säger Victoria Beckham.

Nylanseringen lär inte minska ryktena om stjärnans påstådda ätstörningar. Trots att hon döljer utsatta delar som hals och armar på många av bilderna är det en avmagrad Victoria Beckham som visas upp.

Stjärnan fortsätter dock att förneka att hon lider av anorexi. Men på nya hemsidan som ska avslöja allt står bara hennes längd, inte hennes vikt.

På hemligt besök i Sverige

I vårvintras var Victoria i Sverige på ett superhemligt besök för att spela in låtar till albumet som släpps i oktober. Hon avslöjade i går att hennes egen favoritlåt på skivan är en ballad med titeln ”That kind of girl”.

Hur en sådan sorts flicka kan se ut återstår att se. Redan nu kan du höra Victoria Beckhams nya singel. Låten släpps först i september men kan laddas ner på stjärnans sajt http://www.victoriabeckham.mu som hade premiär i går.

Jessica Ritzén