"Jag känner mig hedrad"

Robinson-Emma om Rickard Engfors parodi

1 av 2 | Foto: MATTIAS CARLSSON
EMMA OCH EMMA "Jag har inte lika smal midja som Rickard men jag får jobba på det", säger Emma Andersson om vännen Rickard Engfors som gör en parodi på henne i sin kommande krogshow "Greatest hits". Aftonbladet fick som enda dagstidning en titt på genrepet i går kväll.
MUSIK

Han är riktigt elak i sin nya krogshow.

Och när Rickard Engfors gör parodi på Robinson-Emma använder han fotbollar som bröst.

- Jag känner mig hedrad, säger Emma.

Dragshowstjärnan Rickard Engfors ger sig snart ut i landet med den nya krogshowen "Greatest hits". Bland de artister han parodierar märks en spirande stjärna.

Fotbollar som lösbröst

Iklädd en minimal "Lag Nord"- top med jättebröst gjorda av fotbollar gör Engfors sin egen version av Emma Andersson från "Expedition: Robinson".

- Vi letar efter personer som folk känner igen. Emma är den mest aktuella i showen och hon är klockren. Hon har attribut man kan ta på - brösten, säger upphovsmannen.

Och Emma tycker hela idén är jättekul.

- Jag kunde inte säga nej när Rickard ringde och berättade vad han tänkte göra. Jag känner mig hedrad, säger hon.

Jan-Emanuel gillar parodin

Det är Emma själv som sjungit in Engfors version av hennes låt "Walk on water" - med Rickards textändringar. Där driver han med sångerskans bröst, att hon är dokusåpakändis och om Robinson-vinnaren Jan Emanuel Johansson.

Och även han gillar Rickards parodi.

- Jag tar det som en komplimang. Både Rickard och Emma är otroligt bra artister. Det är kul att vara med i sammanhanget, säger han.

Även andra stjärnor utsätts

I showen ingår även parodier på E-Type och Dee, Markoolio, Charlotte Nilsson, Pernilla Wahlgren, Thomas Di Leva, Carola och Magnus Carlsson i Barbados.

Vad de säger om Engfors drift är han inte rädd för.

- Nej, de är ju i branschen och kan ta sånt här. Men blir de arga har jag ju lyckats, säger Engfors.

Så här låter Rickard Engfors version av "Walk on water"

Hannah Sjöström