Nya sexiga Robyn

MUSIK

Tonårsstjärnan har blivit kvinna.

Nu vågar Robyn, 23, ta ut svängarna och spela på sin sexighet.

- Jag har blivit mer trygg i min sexualitet, säger hon.

Foto: Jean Filipe Baltel/ SCANPIX
Första videon från Robyns nya skiva heter "Keep this fire burning".

Robyn förbereder sin comeback - i Paris.

Som enda svenska tidning är Aftonbladet på plats när den svenska popstjärnan spelar in videon till nya singelsläppet "Keep this fire burning".

Tre år efter senaste plattan "My truth" ska en ny Robyn lanseras.

- Visst blir det en delvis ny image eftersom jag förändrats, en ny look och så. Jag har rätt coola kläder i videon, en bra blandning av moderiktigt, second hand och mina egna grejer, säger Robyn.

Britneys skivbolag

Hon har ett nytt skivbolag. Jive/Zomba har artister som Britney Spears, Backstreet Boys och "N Sync i sitt stall. Robyns nya platta "Don"t stop the music" ska säljas in i både Europa och USA under hösten och våren - men hon ska inte bli en ny Britney.

- Nej, verkligen inte. Jive har ju redan de där artisterna och därför kan jag göra det jag vill, säger Robyn.

Hon talar om en ny mognad som kommit de senaste åren och som gett henne en ny självsäkerhet. Robyn har tagit kommando över sitt liv och fattar sina egna beslut. Nu vågar hon också ta ut svängarna och vara medvetet sexig.

"Jag skäms inte"

- Självklart kan jag använda min sexualitet. Jag skäms inte för det. Det är ju inte uteslutet bara för att man är en seriös artist.

- När man blir äldre som kvinna kan man äga sin sexualitet på ett annat sätt. När man är yngre är det mycket mer omedvetet, säger Robyn.

Hemma i Sverige väntar hennes "nya hemlige" pojkvän.

- (Skratt) Ja, han är i alla fall ny på det sättet att vi känt varandra länge men aldrig varit tillsammans förut, säger Robyn.

ARTIKELN HANDLAR OM