Ett ögonblick Robert Wells

MUSIK

som med sitt "Rhapsody in rock with magic" med Joe Labero sålde 60 000 biljetter på fyra timmar, vilket innebär 30 miljoner kronor i biljettintäkter.

Foto: Foto: JYTTE NIELSEN

- Om den siffran stämmer är det helt otroligt. Jag blir så jäkla glad. Det känns extra kul för det vi ska prestera på scen har ingen annan gjort tidigare.

Allt du rör vid blir till guld, känns det som.

- Ja, det är klart att det är roligt. Men vi ger faktiskt järnet när vi uppträder på scen och jag hoppas att folk känner det. Står man på scen har man ett jätteansvar att underhålla på ett proffsigt sätt.

All framgång - hur påverkar det ditt liv?

- Inte så mycket... Jag sover extremt dåligt. Den här turnén höll på att ta knäcken på oss allihopa eftersom vi sov så lite. Men jag tackar Gud för att jag har turnerat så mycket tidigare år. Skulle jag börjat med sån här framgång så hade jag inte kunnat tackla det rätt.

Vad gör du av alla pengar som du tjänar?

- Ingenting. Man kan inte åka mer än en bil, liksom. Okej, man kan kanske köpa lite bättre mat, men jag lever inte annorlunda nu än för tio år sen. Vi åker på en charterresa ibland och sådär.

Du nådde ut till svenska folket tack vare "Så ska det låta". Vad hade du varit i dag utan det programmet?

- När vi började om 1998 var det en enorm styrka att ha "Så ska det låta" i ryggen, folk fick upp ögonen för en. Men tv-showen "Rhapsody in rock" som har sänts sen 1998 har också legat väldigt bra tittarmässigt, så det är nog en kombination.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

- Sova... Nej, jag ska ut och leka med ungarna, det längtar jag mest efter, att ha en helkväll med kidsen.

Anna Hansson