Läsarna: Den nya Bond-låten är usel

Alicia Keys och Jack Whites ”Another way to die” sågas av aftonbladet.se:s läsare

Får tummen ner ”Another way to die” får tummen ner av aftonbladet.se:s läsare.
MUSIK

Det är inte bara Aftonbladets Markus Larsson som ger nya Bond-låten ”Another way to die” tummen ner.

Låten sågas nu av aftonbladet.se:s läsare.

”Vilken katastrofalt DÅLIG låt!! Jag vill ha frislag på dem som är ansvariga för den här smörjan.”

”Borde man inte göra låtar som folk kan minnas? Nu minns man ju bara att den var konstig, vem kan tralla till den HÄR låten? Märkligt... Jag tycker det är ett misslyckande.”

”Det känns rörigt och tråkigt.”

Det är några av läsarnas omdömen efter att ha lyssnat på Alicia Keys och Jack Whites Bond-låt ”Another way to die”, ledmotivet till nya Bond-filmen ”Quantum of solace”.

I aftonbladet.se:s omröstning ”Vilken är den bästa Bond-låten någonsin?” följs fiaskot upp av ”Another way to dies” sistaplats – med bara 1,9 procent av totalt cirka 25 000 röster.

Den bästa Bond-låten någonsin är, just nu, enligt läsarna Paul McCartney & Wings ”Live and let die” från 1973, som får 31,7 procent av rösterna.

FAKTA

Sagt om ”Another way to die”

Pzkpfw: ”Märkligt, verkar nästan som man har ansträngt sig för att göra den svår...efter inledande instrumentalen förväntar man sig nästan att Joachim Thåström skall komma in och bräka.”

Monster: ”Vilken katastrofalt DÅLIG låt!! Jag vill ha frislag på dem som är ansvariga för den här smörjan.”

Mattias_mudbay: ”Nja, det här var lite väl överproducerat. Ingen dynamik överhuvud taget och det har ju varit lite av bondlåtarnas signum, här är det fullt blås hela vägen vilket gör att det känns just rörigt och tråkigt. You know my name eller Live and let die är ett par av de rockigaste låtarna, men har just dynamiken som gör att låtarna känns mer levande.”

Lite Vilsen: ”Låten i sig själv är inte så dum, och jag gillar också texten, den är i "rätt" anda. Däremot är låten överproducerad. Det låter som man släppt in en unge i en godisbutik... "Jag vill ha en sån där rosa, och en blå, och en sån där rund med pulver i, och så tre remmar, en klubba..." Man kunde skippat blåset, och skalat ner allt annat. Dessutom, vad det nu är för elektroniskt tjafs som lagts på Alicias röst, kunde jag klarat mig utan. Mindre av allt helt enkelt, och det hade varit en hit, för låt och text är helt okej.”

sverigefan: ”Låter som ett hopkok av flera gamla låtar. Har ingen egen själ som de flesta andra BOND låtar som alla är bra.”

tobson: ”Helt okej tycker jag. Dock är den ganska "rörig". Men sämre Bond-låtar finns....”

jonestownmassacre83: ”Det var lätt den bästa Bondlåten jag hört, ett riktigt konstverk. Första gången jag funderar på att köpa en singel faktist...”

RB: ”Tror inte att den hamnar på topplistorna, men den kommer att göra sig i en biosalong. Sen kompletteras den av ett traditionellt bondfilmintro och då är känslan där.”