Rammsteins nya video – ren porr

Tyskarna har sex med flera kvinnor i Jonas Åkerlunds barnförbjudna ”Pussy”

1 av 2 | Foto: Foto: BJÖRN OLSSON
Rammsteins nya video lanserades i går – på en porrsajt.
MUSIK

Naket brukar vara hip hop-videornas signum.

De tyska hårdrockarna Rammstein och regissören Jonas Åkerlund vill vara värre – den nya videon till låten ”Pussy” är en ren porrfilm.

Klockan 22.00 i går kväll hade Rammsteins video ”Pussy” premiär. Länken till videon ligger på en porrsida, och det med all rätt.

Videon innehåller allt som en ordinär porrfilm innehåller med allt vad det innebär av nakna bröst, kön och regelrätta samlag samt en grande finale bestående av att bandet ejakulerar över varsin naken kvinna.

”Står inte bakom”

”You have a pussy, I have a dick, so whats the problem, let’s do it quick”

Så lyder refrängen till porrvideon.

Charlie Åberg arbetar på Universal Music, Rammsteins svenska skivbolag.

– Universal Music har ingenting med den här videon att göra, det här är helt utanför Universal Musics kontroll, säger han och hänvisar till Universals kommunikationsavdelningar i England och Tyskland, och fortsätter:

– Svenska Unversal Music står inte bakom det här utan det är helt och hållet bandet som har gjort det och jag kan inte ge fler kommentarer än så, säger han.

I blåsväder

Videon är regisserad av Jonas Åkerlund, 43, som tidigare hamnat i blåsväder för sina lättklädda videor med artister som The Prodigy och Metallica.

Nöjesbladet har försökt nå Jonas Åkerlund för en kommentar utan resultat.

FAKTA

Det här är Rammstein

Medlemmar: Till Lindemann, sång, Richard Z Kruspe, gitarr, Paul H Landers, gitarr, Oliver Riedel, bas, Christoph Schneider, trummor, Christian Lorenz, keyboard. Historia: Rammstein är ett tyskt industrihårdrocksband. De slog igenom 1995 med debutalbumet ”Herzeleid”. Bandet är känt för att använda mycket pyroteknik och eld i sina scenshower vilket visade sig väldigt tydligt under bandets första Sverigespelning 1997 då de satte eld på delar av Pampasscenen på Hultsfredsfestivalen.

Det här är Åkerlund

Den svenske musikvideoregissören har regisserat videor åt storheter som Madonna, Metallica och The Rolling Stones bland andra. Han har ett förflutet som trummis i black metalbandet Bathory. I dag driver han produktionsbolaget RAF tillsammans med Johan Renck.

ARTIKELN HANDLAR OM