Vinn en träff med One Direction

Drömträffen kan bli din

1 av 8
MUSIK

Vinnaren är utsedd. En mycket glad Bella från Haninge och hennes kompis kommer att få träffa One Direction nu på fredag. Vi vill även tacka ALLA för era helt fantastiska mejl. Vi lovar att jobba hårt för att fler ska får träffa One Direction i framtiden. Ni är bäst!

Nästa vecka kommer One Direction till Stockholm för att promota sitt nya album ”Take Me Home” som släpps den 9 november. Snälla Nöjesbladet och snälla Sony Music vill gärna att just du ska få träffa Niall, Zayn, Liam, Harry och Louis. Det enda du behöver göra för att få chansen till drömträffen är att skriva ner några rader och beskriva varför One Direction är världens bästa band.

Så här gör du

1. Beskriv varför One Direction är världens bästa band.

2. Mejla din text till [email protected] Glöm inte adress, ålder och telefonnummer

3. En skarp jury granskar texterna. Roligaste, intressantaste eller klokaste texten belönas med träff med One Direction plus biljetter till tv-inspelning.

FAKTA

Vinster och regler

1:a pris - ett möte för dig och din vän med One Direction den 2:a november. Dessutom plats i publiken under tv-inspelningen med One Direction samma kväll. 

Tävlingen pågår till den 31 oktober klockan 08:00. I priset INGÅR INTE hotell eller resa .Vi meddelar vilka som har vunnit personligen via telefon och offentligt på Nöjesbladets Facebooksida så glöm inte att lajka sidan. För tävlingen ansvarar Olle Kvarnsmyr, Aftonbladet.se
 

ARTIKELN HANDLAR OM