Stjärnan går till attack mot Obama – med ”korn-spirationsteorier”

”Använder Miley Cyrus för att få igenom sjuka lagar”

1 av 5
Jonathan Davis.
MUSIK

Metalbandet Korns frontman Jonathan Davis går till politisk attack mot president Obama.

– Vi ska vara de frias land men det börjar bli en polisstat, säger han till infowars.com.

Metalbandet Korns frontman Jonathan Davis, 43, har en fot i allt. Han håller redan på med musik och film. Nu verkar han dessutom ha fastnat för politiken.

I en intervju med amerikanska infowars.com går han till hård attack mot USA:s president Barack Obama, 52.

– Jag ser mig inte nödvändigtvis som en politisk person, men genom åren har jag sett vad som pågår och det är dags att göra något åt vad som händer i vårt land. Det känns sorgligt att alla är så blinda för att se att landet använder media för att få folks uppmärksamhet, eller ta bort den från vad som händer, säger han i intervjun.

Börjar bli en polisstat

Han nämner när mycket fokus låg på Miley Cyrus, 21, i höstas. Då ska president Obama ha fått igenom en lag som tillåter honom att hålla folk fängslade utan anledning, menar Davis.

– Ingen bryr sig om vad som händer bakom de stängda dörrarna där Obama skapar galna lagar som tar bort mer och mer av vårt privatliv och gör honom mer till en diktator.

– Vi är USA, vi ska vara de frias land men det börjar bli en polisstat, säger Davis.

Tidigare har Megadeths frontman Dave Mustaine, 52, också gått till attack mot Obama med flera konspirationsteorier. Bland annat har han sagt att Obama iscensatt massdödsskjutningar för att få igenom mer restriktiva vapenlagar.

Korn kommer till Stockholm den 9 maj.

ARTIKELN HANDLAR OM