Kanye West släpper tre timmar lång skiva

”Han älskar sin egen röst”

1 av 5 | Foto: AP SCANPIX
Kanye West planerar att släppa en tre timmar lång skiva.
MUSIK

Trött på Kanye West?

Håll för öronen.

Nu ska stjärnan spela in en tre timmar lång skiva – med prat.

– Kanye älskar sin egen röst, säger en källa till The Sun.

Kanye West, 36, har långtgångna planer på att spela in ett spoken word-album, alltså en skiva där stjärnan inte gör något annat än att prata.

Enligt The Sun ska Kanye Wests nya album vara tre timmar långt, och bara göras tillgängligt på vinyl.

Under de tre timmarna kommer Kanye West att dela med sig av sina åsikter rörande allt från miljön till livet tillsammans med Kim Kardashian, 33, och deras dotter North.

”Älskar sin egen röst”

– Kanye älskar sin egen röst och det här kommer bli det ultimata sättet för honom att njuta fullt ut, säger en källa till The Sun.

Kanye West ska vilja försäkra sig om att hans tankar blir förevigade.

– Han har väldigt starka åsikter om allt från musik till konst, politik och miljön. Han säger att han gör det för eftervärlden och har funderat på att samla tankarna i en bok eller till och med donera dem till ett museum, säger källan.

Fansen ska kunna lyssna dygnet runt

Enligt uppgifter till The Sun ska Kanye West vara mycket begeistrad över den “banbrytande” inspelningen och har redan nu siktet inställt på att att fylla på sitt redan imponerande prisskåp.

– Kanye gillar att flytta gränser och känner att det här är mycket banbrytande. Han hoppas på att vinna en Grammy för bästa spoken word-album, säger källan till The Sun.

För alla fans som tycker att tre timmar Kanyekackel låter lite väl snålt så ska stjärnan även ha planer på en förlängd version av albumet som ska finnas tillgänglig för nedladdning.

– Han ska göra 24 timmar av hans inspelning tillgänglig för nedladdning så att hans fans kan lyssna på honom dygnet runt, säger källan.