Vinn en kväll med Imagine Dragons - i Las Vegas

Ett par glammiga dagar i Vegas. Ja tack?

1 av 4
MUSIK

Vi har kommit över två exklusiva biljetter till en musikupplevelse med Imagine Dragons i bandets hemstad Las Vegas. DU kan vinna resa och boende i Vegas samt biljetter till den ytterst exklusiva tillställningen.

Januari kan ibland kännas lite träligt. Adventsstaken ser lite glåmig ut när du packar ner den i kartongen märkt julsaker, pengarna är slut och vädret kan få vilken optimist som helst på fall. Din eventuella deppiga tillvaro är något vi på Nöjesbladet jobbar hårt för att motverka. Kanske genom intressanta texter eller en slags eskapism till de spännande stjärnornas värld.

Spännande natt i Las Vegas

Vi gör även vad vi kan för att för att få våra läsare rent fysiskt på plats i nöjesvärlden. Den 24 januari kommer rockbandet Imagine Dragons ha en musikalisk tillställning på The Cosmopolitan. Detta för att fira nya albumet Smoke + Mirrors som skläpps den 13 februari.

Sjukt coolt

Fansen kommer att på plats uppleva nya albumet i en "Customized audio/visual setting, with a different creative environment” dedikerat till de 13 låtarna på albumet. Vad ”Customized audio/visual setting, with a different creative environmendet” innebär bör upplevas och kan inte beskrivas med ord. Lycka till!

Tävla gör du här

Priser:

1:a pris: Flyg till Las Vegas och boende på The Cosmopolitan i tre nätter samt biljetter till Imagine Dragons musikaliska kväll. 

FAKTA

Regler

1:a priset gäller för två personer i delat hotellrum på Cosmopolitan Hotel Las Vegas. Transfer till flygplatsen måste vinnaren stå för själv. Då Vegas är en relativt dekadent stad för vuxna måste vinnaren och vännen vara över 21 år. Det går inte ens att checka in på hotellet om du är under 21. Tävlingen pågår till den den 19:e januari 12:00. Når vi inte vinnaren dras ny vinnare. HA TELEFONEN PÅ Eventuell vinstskatt står vinnaren för själv.

ARTIKELN HANDLAR OM