Joey Badass till Sverige

Rapparen spelar på Kingsize-galan i februari

1 av 2 | Foto: ALL OVER PRESS
Joey Badass.
MUSIK

Rapparen Joey Badass kommer till Sverige i samband med Kingsize-galan den 27 februari, uppger Live Nation i ett pressmeddelande.

– Det känns extra kul att han kommer tillbaka, säger Kristofer Åkesson på Live Nation.

Hyllade rapparen Joey Badass är klar för ett framträdande på tidningen Kingsize gala den 27 februari och kommer avrunda Kingsize-galan med en spelning.

– Vi vet att många blev besvikna då han ställde in sin planerade sverigekonsert i december på grund av dödsfall i hans närhet, därför känns det extra kul att han kommer tillbaka redan nu och får avsluta Kingsize-galan med en hel konsert, säger Kristofer Åkesson.

Kingsize-galan, som leds av Behrang Miri kommer i år att ta plats i större lokaler än tidigare år, och flyttas till Annexet vid Globen i Stockholm. Dessutom kommer TV4 Play att livesända hela evenemanget.

– Intresset för hiphopkulturen i Sverige har exploderat vilket gör det helt naturligt för oss att lyfta Kingsizegalan ytterligare ett snäpp i år, säger Matthias Sjödin, marknadsansvarig på Kingsize.

Den 20 januari släpptes hans debutalbum "B4.Da.$$".

Biljetter finns att köpa redan nu via www.livenation.se.

FAKTA

Greps för misshandel

Joey Badass anklagas för att ha brutit näsan på en säkerhetsvakt efter en spelning i Byron Bay i Australien. En säkerhetsvakt ska ha krävt att få se Badass ackreditering och fick ett slag i ansiktet som svar.

Han måste nu infinna sig i en domstol i Byron Bay den 19 mars.

ARTIKELN HANDLAR OM