Baby Spice förnekar en återförening

Efter ryktena: ”Ingenting händer just nu”

1 av 4 | Foto: AP
Emma Bunton.
MUSIK

Det blir ingen Spice Girls-återförening nästa år.

I alla fall inte om vi får tro Emma ”Baby Spice” Bunton.

– Om något händer och det är konkret och vi bestämmer något kommer jag att låta er veta det, men ingenting händer just nu, säger hon i radioprogrammet ”Heart Breakfast”.

I fredags rapporterade internationella medier att popgruppen Spice Girls firar sitt 20-årsjubileum nästa år med en återföreningsturné. Turnén skulle inkludera alla medlemmar utom Victoria ”Posh Spice” Beckham, som valt att satsa på sin modekarriär.

Nyheten fick fans över hela världen att brista ut i glädjetjut, men nu verkar det som om uppgifterna inte stämmer. I sitt radioprogram ”Heart Breakfast” dementerar Emma ”Baby Spice” Bunton ryktena om en återförening, rappporterar BBC.

”Ingenting händer”

– Om något händer och det är konkret och vi bestämmer något kommer jag att låta er veta det, men ingenting händer just nu, säger hon.

När hon senare medverkade i tv-programmet US TV's Today Show utvecklade hon resonemanget.

– Förhoppningsvis kan vi samla ihop trupperna, och får göra något för att fira nästa år. Det är min plan, jag vet inte hur det är med de andra.

”Måste jag börja öva på bakåtvolter?”

Gruppkollegan Mel C reagerade också på nyheten med förvåning.

”Jag vaknade upp i morse och undrade om jag måste börja öva på mina bakåtvolter igen???!!!”, twittrade hon under fredagen.

”Måste jag sätta upp mina råttsvansar igen?!?!”, twittrade Emma Bunton som svar.

Senast popgruppen återförenades var i samband med avslutningsceremonien för OS i London 2012.